Explicația dată de Nicușor Dan pentru mutarea întâlnirii cu premierul. ”Sunt nevaccinat, dar nu ăsta e motivul”

Stan Filon 04.11.2021, 19:40
Explicația dată de Nicușor Dan pentru mutarea întâlnirii cu premierul. ”Sunt nevaccinat, dar nu ăsta e motivul”

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, nu a fost primit în clădirea Guvernului, deoarece nu este vaccinat și nici nu deține certificat verde, potrivit unor surse politice citate de presa din România. Astfel, întâlnirea de la Guvern pe care a avut-o edilul a trebuit să fie mutată.

Explicația dată de Nicușor Dan pentru mutarea întâlnirii cu premierul

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, așa că nu mai are voie să intre în instituțiile publice, doarece nu are certificat verde. Nu se știe cum merge la locul său de muncă, adică la Primăria Capitalei, dar la Guvern se pare că nu a fost lăsat să intre.

Acum, Nicușor Dan spune că motivul pentru care întâlnirea respectivă a fost mutată de la sediul Guvernului, ar fi altul, nu pentru că nu deține certificat verde. Mai exact, primarul general și primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar fi trebuit să meargă la Guvern pentru a discuta despre problema termoficării în București. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc la ora 12:00, însă a fost mutată la sediul PNL.

Explicatia data de Nicusor Dan pentru mutarea intalnirii cu premierul
Explicatia data de Nicusor Dan pentru mutarea intalnirii cu premierul

Întâlnirea a fost mutată de la Guvern, la sediul PNL

”Nu am în momentul ăsta (certificatul verde, n.red.), dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici. Am ajuns acolo şi mi s- a comunicat că întâlnirea s-a mutat aici şi am luat maşina şi am ajuns aici”, a spus Nicuşor Dan, la sediul PNL Bucureşti, conform News.ro.

Dar de ce nu s-a vaccinat încă primarul General? Ei bine, Nicușor Dan spune că nu are timp de analize, dar a prmis că se va imuniza în curând. Edilul a spus că a trecut prin boală, dar de atunci a trecut perioada celor șase luni care să îi permită accesul în instituții publice cu certificat verde. Nicușor Dan a ținut să precizeze că nu este antivaccinist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...