Cum se înțelege, de fapt, Alex Velea cu Vincenzo, fostul soț al Antoniei. Artistul a recunoscut ce are de gând să facă înainte de nuntă

Anca Manolica 02.09.2022, 18:32

După șapte ani în care s-au luptat prin tribunale, Antonia și Vincenzo au reușit, în 2020, să pună capăt procesului de divorț. În tot acest timp, s-au întâmplat multe, iar frumoasa artistă are o relație de ani buni cu Alex Velea, cel cu care are și doi copii. Iată cum se înțeleg fostul și viitorul soț al cântăreței. Solistul a vorbit deschis, într-un interviu în exclusivitate pentru Playtech-Impact.

Cum se înțelege Alex Velea cu Vincenzo Castellano

Alex Velea și Antonia formează astăzi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună doi băieți, dar cântărețul o consideră și pe Maya, fiica iubitei sale prima căsătorie, ca fiind copilul lui.

Cuplul își trăiește la maximum povestea de iubire, având planuri mari de căsătorie, după ce fostul solist al trupei Simplu i-a oferit un superb inel de logodnă. Lucrurile sunt liniștite acum și în familia extinsă, după ce Antonia și fostul soț au ajuns la un sol de pace, în urma pronunțării divorțului.

Ba mai mult, Alex Velea spune că este dispus să îl invite la nunta lor și pe Vincenzo Castellano, pe care îl consideră acum mai mult decât un amic,

„Lucrurile și-au intrat în normal, nu suntem nici primii, nici ultimii oameni care au trăit o situație de genul ăsta, sunt atâtea familii care au trăit situații similare. Ne înțelegem foarte bine toți, am acceptat realitatea și lucrurile au intrat pe un făgaș al normalității, un stil care ne convine tuturor.

Nu știu dacă o să vină, eu îl invit cu drag, mi-e drag, îl știu de mult. Am înțeles fiecare exact cum stau lucrurile și pot să zic că suntem prieteni. Am depășit nivelul de cunoștințe, de amici.”, a spus Alex Velea, într-un interviu în exclusivitate pentru Playtech-Impact.

Au petrecut împreună ziua de naștere a Mayei. Aceasta a împlinit 12 ani

Recent, Antonia și Alex Velea, împreună cu cei doi băieți, au mers în Italia pentru a o sărbători pe Maya, fiica artistei din prima căsătorie. Aceasta a devenit o domnișoară în toată firea, împlinit deja 12 ani. Înaltă, frumoasă și foarte cochetă, ea o moștenește multe din trăsăturile mamei sale.

Și cum se pare că Antonia și Vincenzo au reușit, într-un final, să lase certurile deoparte, aceștia s-au bucurat împreună de ziua fiicei lor. Cei doi foști soți, împreună cu actualii parteneri de viață, s-au fotografiat într-un selfie care a fost publicat de frumoasa cântăreață pe contul său de Instagram, alături de o inimioară.

Antonia și Alex Velea. alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. la ziua Mayei / Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea. alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. la ziua Mayei / Foto: Instagram

„Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu”, spunea Antonia, în exclusivitate pentru Impact, în urmă cu ceva timp.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, dar au ajuns în pragul divorțului după numai doi ani. Au urmat de atunci alți șapte ani petrecuți pe holurile tribunalelor, pentru a fi definitivată despărțirea și pentru ca Alex Velea să fie rucunoscut oficial drept tatăl lui Dominic și Akim.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...