Experiența nebănuită a soției lui Ilie Năstase. Ce face Ioana de mai bine de 20 de ani. „Celor care cred că nu mă descurc” (Exclusiv)

Anca Manolica 22.09.2022, 12:34

Ioana Simion (46 de ani), nevasta fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase (75 de ani), se poate declara o femeie independentă din punct de vedere financiar. Are o afacere de pe urma căreia câștigă bani frumoși, iar recent a făcut o achiziție importantă, pe care și-o dorea de ceva timp. A vorbit mai multe despre ea, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech-Impact.

Ioana Năstase, declarații despre cea mai recentă achiziție

Soția lui Ilie Năstase, cel mai cunoscut tenismen român din toate timpurile, și-a cumpărat zilele acestea o nouă mașină, pe care și-o dorea de ceva timp. Este vorba despre un bolid de 160.000 de euro, despre care Ioana Năstase spune că și l-a ales personal și că i se potrivește ca o mănușă.

Ei bine, vedeta poate fi văzută de acum la volanul unui Range Rover de 160.000 de euro, model 2022. „Mi-am dorit să conduc iar un SUV și din acest motiv m-am oprit acum la Range Rover. Simt că această mașină îmi va aduce multe bucurii”, a declarat aceasta pentru Playtech-Impact.

Ioana Năstase și-a cumpărat mașină nouă
Ioana Năstase și-a cumpărat mașină nouă

Are permis de peste 20 de ani

Soția lui Ilie Năstase a spus că își dorea de ceva vreme o nouă achiziție în domeniu. Deși în garajul lor se mai regăsesc în prezent alte patru mașini de lux, extrem de frumoase. Este vorba despre un SUV Audi, un Bentley și un Mercedes, printre altele.

„Celor care cred că nu mă descurc la volan le spun doar atât. Am carnet de la 20 de ani. De la acea vârstă, până acum șase ani, am condus săptămânal pe distanța București – Istanbul.

E un drum de circa nouă ore, adică 18 dus-întors. Și nu e lin peste tot. Mai ai și serpentine de înfruntat și alte porțiuni dificile. În tot acest timp nu am avut niciun incident.

Am avut nevoie să merg la Istanbul, unul dintre orașele mele preferate, fiindcă îmi deschisesem acolo o afacere. A trebuit să o închid, dar am rămas cu amintiri foarte plăcute, per total!”, a mai dezvăluit Ioana Năstase pentru sursa anterior citată.

Primul drum pe care îl va face la volanul noului său bolid va fi spre Brașov, acolo unde se află căluțul ei, Cezar, cel pe care l-a cumpărat în urmă cu un an, cu 25.000 de euro, din proprii bani, după ce soțul ei nu a vrut să i-l dăruiască sub formă de cadou.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...