EXCLUSIV Un celebru fotomodel al ”Epocii de Aur” lucrează la Ambulanță! N-o s-o recunoști în costumul anti-COVID

Simona Ecovoiu 03.11.2020, 13:35

Vedeta, care cândva strălucea în ținute sexy, pe podiumurile de modă, îmbracă acum celebrele costume anti-COVID. Gabi Szilagi (51 de ani), asistentă medicală pe Ambulanță, a povestit, pentru impact.ro, despre lupta cu virusul ucigaș, care nu a iertat-o nici pe ea, dar și despre regulile stricte de la locul de muncă.

Un faimos fotomodel al ”Epocii de Aur” lucrează acum la Ambulanță

A trecut cu bine peste boala care a pus stăpânire pe trupul ei slăbit, din cauza programului încărcat la locul de muncă, dar nu și-a pierdut nici măcar o clipă optimismul. Gabi Szilagi a fost nevoită să se gospodărească singură, în izolare: ”Am avut o formă ușoară de coronavirus. Cu anosmie (tuse) decentă și voce sexy”, a povestit ea, pentru impact.ro.

Simpaticul ei cățeluș i-a fost însă de mare ajutor în prepararea mâncării: ”Când rămăsesem fără miros, am chemat câinele ca să miroasă carnea, ca să îmi dau seama dacă e proaspătă, căci el este mofturos”. Nu s-a plictisit în casă, timp de două săptămâni: ”Am pictat, am dansat, am gătit, am devorat filme, am făcut dezordine si apoi ordine. M-am distrat cu animăluțele mele, mai am și o pisicuță”.

Pentru că starea sa de sănătate a fost relativ bună, Gabi a avut nevoie doar de câteva pastile: ”Am luat doar vitamina C si D3, iar, la nevoie, câte un paracetamol. Am stat izolată din grijă pentru restul lumii. Am fost evaluată clinic la Spitalul Victor Babeș”. Frumoasa asistentă medicală a avut parte de o mare surpriză, în aceste momente grele: ”Vreau să le mulțumesc vecinilor și colegilor de facultate ( n.r – Gabi studiază Pictura bizantină la Facultatea de Teologie, profil ”Arta Sacră”), pentru oferta de a lăsa mâncare la ușă! M-am simțit iubită și îngrijită! Și eu îi iubesc pe ei!”.

Un celebru fotomodel al Epocii de Aur lucreaza la Ambulanta
Gabi Szilagi

N-o s-o recunoști în costumul anticovid

Gabi Szilagi a revenit în tura de dimineață, pe 17 octombrie. Tot de la ea am aflat despre ritualul cadrelor medicale pentru o nouă zi de muncă:

”Costumul anti-COVID se îmbracă complet cam în 15-20 de minute, cu dezbrăcatul de vestă, scos obiecte din buzunare, pitit obiecte personale. Avem 3 perechi de mănuși, două măști, ochelari personali și vizete. Stăm îmbrăcați 4-6 ore, dar dacă avem nevoi fiziologice cerem permisiunea prin stația radio să ne dezbrăcăm. Apoi luam costume noi sau primim cazuri non-COVID. Nu poartă nimeni pampers la Ambulanță. Sunt multe cazuri de bolnavi și personal puțin. Mulți doctori și asistenți sunt în izolare pentru COVID-19”, a mai adăugat ea, pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...