EXCLUSIV. Un artist român s-a baricadat în casă. Soția se teme pentru viața lui. ”Suntem izolați de un an”

Georgiana Coman 08.01.2021, 15:54

Îndrăgitul Cornel Constantiniu, care în urmă cu 29 de ani a fost diagnosticat cu o boală grea, Parkinson, a fost supus, înainte de pandemia de coronavirus, unei noi intervenții chirurgicale, fiindu-i schimbate bateriile neurostimulatorului montat în piept, și care-l ajută să meargă. Soția lui Cornel, actrița Domnița Constantiniu, ne-a făcut dezvăluri, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, s-a baricadat în casă. Soția se teme pentru viața lui

Artistul Cornel Constantiniu suferă de Parkinson, de mai bine de 29 de ani, boală care l-a obligat să părăsească scena mult iubită în plină activitate muzicală. În 2004, el suferit o operație pe creier, la Viena. Atunci, i-a fost implantat la piept și un neurostimulator, aparat care îl ajută să meargă și să vorbească. Bateriile neurostimulatorului trebuie însă schimbate, astfel încât artistul trebuie supus de fiecare dată unei alte intervenții chirurgicale. Ultima astfel de operație a avut loc chiar înainte de pandemia de coronavirus, iar acum artistul se simte bine.

A fost operat, la noi în țară, de data asta, nu a mai trebuit să mergem tocmai până la Viena, pentru a fi schimbate bateriile neurostimulatorului, care îl ajută să meargă și să vorbească. A fost o operație nu tocmai ușoară, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine. Așa a fost să fie, să se întample totul înainte de pandemie, asta mai lipsea acum, în vremurile astea, să ajungem pe la spital. Sper să ne țină Dumnezeu sănătoși în continuare, să nu fie nevoie de schimbarea bateriilor prea curând. Să vedem ce noroc avem, unele au ținut șapte ani, iar altele, numai doi, a declarat Domnița Constantiniu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cornel Constantiniu, izolat în casă alături de soție, de teama Covid-19
Cornel Constantiniu, izolat în casă alături de soție, de teama Covid-19

Domnița Constantiniu, soția artistului: “Suntem izolați complet, ne e frică de virusul ăsta”

Înca de la debutul pandemiei, Cornel Constantiniu și soția lui, actrița Domnița Constantiniu, au renunțat la plimbările sub clar de lună, care îi făceau atât de fericiți, de teamă ca nu cumva să se îmbolnăvească de coronavirus.

Suntem izolați complet, de aproape un an, ne e frică de virusul ăsta. Cornel nu mai iese deloc din casă, nici măcar în jurul blocului, așa cum obișnuiam, iar eu am mare grijă atunci când ies. Merg doar cu treburi urgente, cumpărături și plăți de facturi și am o grijă deosebită la măsurile de protecție și igienă. Port întotdeauna mască, mă spăl des pe mâni și mă dezinfectez, iar în locurile aglomerate nu merg sub nicio formă, ne-a mai mărturisit actrița.

Cei doi soți așteaptă cu nerăbdare vaccinul
Cei doi soți așteaptă cu nerăbdare vaccinul

“Așteptăm cu nerăbdare vaccinul”

Îndragitul interpret așteaptă cu nerăbdare terminarea acestei perioade de coșmar pentru omenire, pentru a ne putea relua cu toții activitățile de zi cu zi.

Așteptăm să se termine odată cu pandemia asta, să putem ieși din casă, să ne plimbăm la aer curat. Avem mare nevoie de mișcare și de plimbare la aer, în fiecare zi, așa că abia aștept să putem face vacinul, e singura șansă ca să putem avea din nou o viață normală. Eu sigur îl voi face, probabil și Cornel, rămâne să vorbesc cu medicii lui, cei care îl monitorizează, pentru a vedea exact dacă are voie sau nu, să facă acest vaccin. Din câte știu, are voie, dar, oricum, mă voi consulta cu medicii, ei știu cel mai bine, ni s-a mai confesat soția artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe