EXCLUSIV. Ucigaşul lui Emi Pian, păzit în închisoare. Richard Emanuel e în mare pericol: “Duduienii au jurat răzbunare”

Nicu Stan 17.03.2021, 15:06
EXCLUSIV. Ucigaşul lui Emi Pian, păzit în închisoare. Richard Emanuel e în mare pericol: “Duduienii au jurat răzbunare”

EXCLUSIV. Ucigaşul lui Emi Pian, păzit în închisoare. Richard Emanuel e în mare pericol. Ce au de gând să facă Duduienii, citiți în articolul de mai jos.

Clanul Duduianu vrea răzbunare. Criminalul lui Emi Pian a cerut protecție în închisoare

EXCLUSIV. Ucigaşul lui Emi Pian este păzit chiar și în pușcărie. Richard Emanuel este în mare pericol din cauza clanului Duduianu, care a jurat să se răzbune.

Astfel, ucigasul lui Emi Pian, Richard Emanuel, este pazit 24 din 24 în penitenciar. Cererea lui Emanuel Richard ar fi cât se poate de îndreptățită, întrucât clanul Duduianu ar avea oameni în penitenciar dispuși să execute o crimă la comandă.

Ciprian al lui Napi, asasinul lui Emi Pian
Ciprian al lui Napi, asasinul lui Emi Pian

Avocatul lui Ciprian Napi a solicitat ca acesta să fie păzit

Pericolul este foarte mare, pentru că Duduienii au jurat răzbunare și au cunoscuți infiltrați în penitenciar. Tânărul se teme pentru viața lui, iar avocatul său a cerut să fie păzit, cerere care a fost aprobată”, au declarat surse pentru impact.ro. De asemenea, procurorii cer 20 de ani de închisoare pentru Richard Emanuel, cel care l-a tăiat pe Emi Pian.

Richard Emanuel Gheorghe, zis și Ciprian Napi, de 26 de ani, tânărul care se presupune că l-a ucis pe Emi Pian, se află în pușcărie de câteva săptămâni. Acum, acesta are nevoie de protecție după gratii, iar penitenciarul a luat măsurile necesare pentru ca viața să nu-i fie pusă în pericol. Ciprian Napi a trecut mai întâi pe la spital, după care a fost arestat și dus într-o celulă din Arestul Capitalei.

Cu cine stă Richard Emanuel Gheorghe în celulă

Alături de Ciprian Napi sunt două persoane care nu îi pot pune în pericol viața. Richard Emanuel Gheorghe este păzit în permanență, pentru că rudele Duduienilor ar căuta să se răzbune.

Astfel, Richard Emanuel Gheorghe a fost încarcerat cu alți doi bărbați care nu creează probleme și nu au legături cu lumea interlopă. De asemenea, asasinul lui Emi Pian iese cu cei doi colegi ai lui în curte la aer, separat de ceilalți deținuți, chiar dacă curtea este supravegheată non-stop de gardieni.

Ciprian Napi susține că nu l-a tăiat pe Emi Pian

Presupusul criminal al lui Emi Pian susține că nu i-a tăiat artera femurală lui Emi Pian și că acesta l-ar mai fi alergat după aceea circa 100 de metri, fără să aibă vreo problemă. “Mi-a spus că l-am jignit prin ceea ce i-am zis, iar la scurt timp a plecat. Am știut că și-a sunat frații, așa că la puțin timp după el am plecat și eu. Când am ieșit afară, mă așteptau patru mașini. Au ieșit neamurile mele afară, însă au fost imobilizate de oamenii lui Emi.

Nu s-au bătut, ai lui Duduianu nu aveau nimic cu ai mei, doar cu mine. Eu am scos un cuțit ca să mă apăr, iar ei au dat cu spray lacrimogen. În momentul acela am căzut din picioare, mă usturau rău ochii, nu mai vedeam. Dădeam cu acel cuțit la întâmplare. Grațian, Ciprian și Emi încercau să îmi dea pumni și picioare. Puteam să tai pe oricine, pe oricare dintre frați. Intenția mea era să mă apăr, nu să omor pe cineva”, a spus Ciprian Napi anchetatorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe