Scene șocante la mormântul lui Emi Pian! Ce a apărut lângă locul de veci al interlopului

Mihai Roșoiu / 22.10.2020, 17:56
Scene șocante la mormântul lui Emi Pian! Ce a apărut lângă locul de veci al interlopului

Momente șocante petrecute la mormântul lui Emi Pian la parastasul de 60 de zile. Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă din partea apropiaților decedatului. Așa cum s-a întâmplat și în alte situații similare, întregul parastas s-a transformat într-o petrecere unde au răsunat cântecele lui Florin Salam.

Muzică și ospăț la pomana de 60 de zile a lui Emi Pian

Totul s-a petrecut la cimitirul în care a fost îngropat bărbatul după ce a fost ucis. La eveniment au participat toți apropiații lui Emi Pian, unii dintre ei dorind să țină și un speech despre răposat. Rudele au plâns și l-au comemorat pe Emi Pian, de la al cărui deces s-au scurs deja două luni.

Oamenii apropiați liderului din Clanul Duduianu au afirmat că pandemia de coronavirus a împiedicat multe  persoane să ajungă la parastas. Aceștia au spus că peste 100.000 de oameni ar fi participat la înmormântare în condiții normale.

Emi Pian, fostul lide al Clanului Duduianu
Emi Pian, fostul lide al Clanului Duduianu

Revenind la pomana de 60 de zile, mesenii au rămas în cimitir până la o oră târzie din noapte. În toată această perioadă, participanții au comemorat momente cu Emi Pian. Pentru a arăta că nimeni nu intenționează pornirea unui conflict major, apropiații lui Pian i-au invitat inclusiv pe „dușmanii” răposatului.

Emi Pian a fost ucis pe 4 august 2020

În dimineața zilei de 4 august, Florin Mototolea, zis Emil Pian, își pierdea viața din cauza rănilor suferite în urma unui conflict.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute clanuri din România.

Emi Pian alaturi de celebrul manelist, Florin Salam
Emi Pian alaturi de celebrul manelist, Florin Salam

După ce devenit lider al acestei grupări de interlopi, Emi Pian a intrat în atenia opiniei publice, în 2019. Atunci a călcat un tânăr pe trecerea de pietoni. El a fost arestat pentru tentativă de omor, iar incidentul, produs in sectorul 5 al Capitalei, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Iar după ce a fost eliberat, Emi Pian a fost întâmpinat cu o petrecere cu șampanie, artificii și lăutari chiar în fața Penitenciarului Rahova!

Scenele șocante petrecute la mormântul lui Emi Pian au fost completate cu imaginile surprinse în locul în care trupul bărbatului a fost depus. Apropiații i-au făcut un adevărat altar unde au fost depuse flori. Deasupra tuturor tronează un tablou imens cu chipul lui Emi Pian. Fotografia a fost sărutată de copiii care au participat la parastasul de 60 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI