Exclusiv: Ștefania a dat lovitura, după participarea la Asia Express! Câți bani a ajuns să câștige, acum, iubita lui Speak

Alexandra Andrei 24.05.2020, 16:05
Exclusiv: Ștefania a dat lovitura, după participarea la Asia Express! Câți bani a ajuns să câștige, acum, iubita lui Speak

În numai trei luni de la difuzarea emisiunii „Asia Express” (Antena 1), Ștefania, iubita lui Speak a ajuns să câștige mai mult decât cunoscutul artist. Acum, bruneta are o mulțime de contracte de imagine din care câștigă sume uriașe.

Asia Express i-a propulsat în topurile telespectatorilor!

Pe Speak îl știe o țară întreagă prin prisma melodiilor sale, dar și a relației de aproape trei ani pe care a avut-o cu Adelina Pestrițu. Ștefania, însă, a fost total necunoscută publicului până în momentul în care s-a afișat la brațul acestuia. Cei doi îndrăgostiți au participat, recent, la emisiunea „Asia Express” și au reușit să ajungă până în finala competiției, fiind învinși, în cele din urmă, de Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Sinceritatea, carisma și legătura frumoasă dintre ei au făcut ca perechea formată din Speak și Ștefania să câștige inimile a milioane de telespectatori. Astfel, în cele două luni de transmitere a emisiunii pe Antena 1, frumoasa brunetă a reușit să câștige un aport uriaș de imagine iar, printre altele, ea a devenit urmărită de peste 1 milion de persoane pe conturile de social media.

stefania, iubita lui speak, castiguri, asia express
Asia Express i-a propulsat în topurile telespectatorilor!

Face bani pe bandă rulantă!

Așa cum era de așteptat, atâta notorietate i-a adus și ceva beneficii frumoasei iubite a lui Speak. În urmă cu un an, Ștefania s-a lansat în muzică, însă nu a reușit să spargă topurile muzicale. După emisiune însă, melodiile sale au început să fie ascultate de milioane de fani.

Frumoasa, cu un trup de zeiță și o față de păpușă, dar și cu acel vino-încoa, tânăra de 22 de ani, a atras și atenția mai multor companii din diferite domenii, reușind să se aleagă cu contracte de imagine frumoase, care îi aduce venituri frumoase.

„Ce poate promova o femeie frumoasă? Diferite produse de înfrumusețare, precum cosmetice, șampoane, farduri. Desigur, și haine. Ștefania a câștigat în perioada aceasta și câte 5000 de euro pe lună. Iar după ce economia își va reveni, ea va sări lejer de 10.000 euro/lună. Păi Speak face acești bani în lunile lui cele mai bune. În rest, nu trece de 2500-3000 euro pe lună.. Desigur, între ei nu este vorba de bani, totul este la comun și se bucură împreună de tot ceea ce câștigă”, a declarat o sursă de încredere pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...