Ce se întâmplă cu nunta lui Speak cu Ștefania. Dezvăluiri de ultimă oră

Redacția IMPACT / 01.05.2020, 21:46
Ce se întâmplă cu nunta lui Speak cu Ștefania. Dezvăluiri de ultimă oră

Finaliștii Asia Express au uimit pe toată lumea, odată cu cererea în căsătorie. Totuși, fanii se întreabă ce se întâmplă cu nunta lui Speak cu Ștefania, mai ales că traversăm o perioadă de izolare dar și de distanțare socială.

Ce se întâmplă cu nunta lui Speak cu Ștefania

Sezonul 3 din Asia Express i-a avut și pe Speak și Ștefania într-o ipostază foarte importantă pentru relația lor. Cererea în căsătorie a cântărețului a fost una care i-a luat pe cei din public prin surprindere. De asemenea, clipele foarte romantice s-au petrecut în cadrul show-lui de pe Antena 1, dar și sub ochii Ginei Pistol. Prezentatoarea a asistat, la rândul ei, cu sufletul la gură, la momentul când Speak a făcut pasul cel mare și a scos inelul de logodnă.

Ce se întâmplă cu nunta lui Speak cu Ștefania. Dezvăluiri de ultimă oră
Speak și Ștefania se află în perioada de izolare, dar au planuri mărețe pentru nunta lor

Cunoscutul artist pare să fi avut totul plănuit încă de la plecarea din România, spre punctele cheie din Asia, pentru că avea la el bijuteria pe care i-a dăruit-o Ștefaniei. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton și sunt împreună de peste trei ani.

Totodată, experiența de pe Drumul Comorilor a reușit doar să îi apropie pe cei doi parteneri din cadrul Asia Express. După ce s-a aflat și că va exista și sezonul 4 din Asia Express, detaliul fiindu-le oferit fanilor într-un interviu cu omul din spatele succesului pe care l-a dobândit show-ul. Ștefania și Ștefan Sprianu, cum se numește Speak, în buletin, au început deja să își facă foarte multe planuri de nuntă și chiar să înceapă pregătirile, în ciuda perioadei de izolare.

Dezvăluiri de ultimă oră

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu, și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a susținut Ștefania, recent, într-o postare pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI