Exclusiv: Socrul Andreei Bălan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia celor doi artiști! „Ei aveau de mult timp probleme”

Redacția IMPACT 25.02.2020, 16:04
Exclusiv: Socrul Andreei Bălan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia celor doi artiști! „Ei aveau de mult timp probleme”

Cântăreața de muzică pop a primit o grea lovitură, după ce s-a aflat că partenerul, dar și tatăl fetițelor sale, a fost prins drogat la volan. Socrul Andreei Bălan a făcut dezvăluiri neașteptate, în contextul acestui scandal de proporții. Artista nu a oferit momentan niciun comentariu oficial legat de ce s-a întâmplat cu actorul.

Socrul Andreei Bălan, dezvăluiri neașteptate, după ce actorul a fost prins drogat la volan

Atât Săndel Bălan, tatăl vedetei de la Antena 1, cât și socrul acesteia, au făcut declarații surprinzătoare, în această marți. Nelu Burcea a oferit detalii neștiute despre obiceiurile nocive ale fiului său. Actorul de 32 de ani a fost depistat pozitiv pentru droguri când era la volan. Se afla sub influența cocainei, pe data de 21 februarie 2020.

Exclusiv Socrul Andreei Bălan, dezvăluiri neașteptate după ce actorul a fost prins drogat la volan! Detaliul nebănuit care iese la iveală despre căsnicia celor doi artiști
George Burcea a fost depistat pozitiv de către polițiști pentru cocaină

Totul s-a aflat recent, iar polițiștii i-au întocmit acestuia și un dosar penal. Mai mult, era cu mașina la o distanță foarte mică de casa în care locuiește alături de Andreea Bălan și fiicele lor.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a declarat Nelu Burcea, tatăl actorului, pentru Impact.

Detaliul nebănuit care iese la iveală despre căsnicia celor doi artiști

Cei doi artiști păreau că duc o viață de vis, dar ies la iveală detalii nebănuite despre căsnicia lor. Andreea Bălan și George Burcea s-ar afla cu mariajul la pământ, susțin mulți apropiați ai acestora, fiind pe punctul de-a se separa oficial. Și socrul vedetei a confirmat că lucrurile nu ar fi tocmai prea roz între ei, mai ales în contextul celui mai nou scandal, ce a implicat și autoritățile. Nelu Burcea a vorbit deschis și despre relația dintre fiul lui și nora celebră.

„Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a adăugat socrul Andreei Bălan, în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe