Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații, după ce ginerele lui ar fi fost prins drogat la volan

Redacția IMPACT 25.02.2020, 12:25
Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații, după ce ginerele lui ar fi fost prins drogat la volan

George Burcea a fost depistat de către polițiști drogat la volan, iar tatăl Andreei Bălan a reacționat vehement, în acest sens. Cunoscutul actor de 32 de ani a fost testat de către agenții de la rutieră, când a fost oprit pentru un control de rutină, pe 21 februarie. Soțul cântăreței ar fi consumat cocaină, după care a urcat în mașină și s-a aventurat în trafic. A fost prins la doar câteva străzi distanță de locuința lui și a vedetei Antena 1.

Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații, după ce ginerele lui ar fi fost prins drogat la volan

Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea și a reacționat, după ce cu doar câteva zile în urmă ginerele său a fost prins drogat la volan.

Cu ajutorul unui aparat de tipul Drug Test, polițiștii au demonstrat că George Burcea era drogat la volan și consumase cocaină. Artista de muzică pop în vârstă de 35 de ani a fost marcată de teribilul episod din viața soțului ei. Mai ales că se zvonește de câteva zile că mariajul ei cu George Burcea s-ar fi sfârșit, iar cei doi ar fi în prag de divorț.

Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații, după ce ginerele lui ar fi fost prins drogat la volan
Tatăl Andreei Bălan a avut o reacție, după ce soțul artistei a fost prins drogat la volan

Săndel Bălan a oferit primele informații legate de situația ginerelui său. Mai este cunoscut și că pe numele lui George Burcea a fost deschis un dosar penal. Tatăl artistei a precizat că aceasta nu i-a răspuns până acum, dar că familia o susține și este alături de ea.

Incidentul care i-a adus actorului probleme cu legea s-a petrecut pe 21 februarie, la ora 10:00. George Burcea era la volanul unui automobil marca Mitsubishi și a fost tras pe dreapta de către polițiști, pe Bulevardul Eroilor, în Voluntari.

„Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea. Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea. Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia”, a declarat Săndel Bălan, potrivit celor de la ciao.ro.

Prima reacție a lui George Burcea

Actorul a fost contactat pentru a oferi o declarație oficială, în legătură cu scandalul în care a fost implicat, de curând, de către cei din presă. Deși a răspuns la telefon, George Burcea a terminat rapid apelul când a fost întrebat mai multe despre episodul din trafic.

„La data de 21 februarie a.c., în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor, din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.”, au transmis oficiali ai IPJ Ilfov.

Urmăriți Impact.ro și pe