Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Cum a reacționat el în fața polițiștilor

Redacția IMPACT 25.02.2020, 11:05
Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Cum a reacționat el în fața polițiștilor

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost prins drogat la volan. Oamenii legii l-au depistat când se afla în autoturism și i-au aplicat un test care a arătat și sub influența cărei substanțe interzise se afla actorul.

Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan

Cunoscutul actor de 32 de ani a avut de dat explicații în fața autorităților pentru că a fost prins drogat la volan. Cu câteva zile în urmă, George Burcea s-a ales și cu un dosar penal, în acest sens, fiind depistat pozitiv pentru cocaină. Soțul Andreei Bălan se afla sub influența substanțelor interzise și a fost testat cu ajutorul unui aparat de specialitate, de către agenții de la Rutieră.

Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Cum a reacționat el în fața polițiștilor
Mariajul Andreei Bălan cu George Burcea s-ar fi încheiat, susțin apropiații cuplului de artiști. Actorul a fost prins drogat la volan

Aparatul Drug Test a arătat că George Burcea era drogat la volan și consumase cocaină. Vedeta de 35 de ani este devastată de această veste, mai ales că soțul artistei a fost prins într-o asemenea stare, în trafic. Momentul șocant a avut loc pe data de 21 februarie, la ora 10:00, când bărbatul se afla la volanul unui automobil marca Mitsubishi. George Burcea a fost tras pe dreapta de către polițiști, pe Bulevardul Eroilor, din localitatea Voluntari, fiind la o distanță de doar câteva străzi de locuința sa și a artistei.

Cum a reacționat George Burcea în fața polițiștilor

“A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit sursele din interiorul anchetei, potrivit celor de la click.ro.

Există persoane apropiate celor doi artiști care susțin că mariajul acestora s-a sfârșit. Andreea Bălan și George Burcea mai formează un cuplu doar în acte, deși au împreună două fetițe de vârste fragede, pe Ella și Clara. Se pare că cel care a refuzat dialogul a fost chiar actorul, care și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat de acasă. Acesta a preferat să locuiască alături de prieteni, potrivit ciao.ro. Cei doi ar urma chiar să se separe, în mod oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI