EXCLUSIV. Reîncepe scandalul în familia Mădălinei Manole. ”Petru Mircea s-a însurat, cum poate să doarmă femeia aia în patul Mădălinei?”

Oana Pascaru 10.03.2021, 15:56

În cei 11 ani, de la decesul artistei de top Mădălina Manole, familia regretatei artiste și Petru Mircea au dus un adevărat război al orgoliilor. Iată însă că, după atâta amar de vreme, se întrevede un licăr de speranță, cel care are mari șanse să împace ambele tabere fiind nepotul Mădălinei, pe care artista l-a iubit nespus. Vestea ne-a dat-o, în exclusivitate pentru impact.ro, chiar Marian Manole, fratele Mădălinei: ”Nu l-am văzut pe fiul Mădălinei de când a murit sora mea. Eu nu pot vorbi cu el, pentru că toate căile de acces îmi sunt închise, am fost blocat pe telefon de tatăl lui, Petru Mircea. Și fiul meu i-a scris lui Petru, i-a spus că vrea să își vadă verișorul, iar el i-a răspuns la mesaje”.  

Speranță de împăcare între cele două tabere. ”Fiul meu i-a scris lui Petru că vrea să își vadă verișorul, iar el a fost de acord”.

Minune în familia regretatei artiste Mădălina Manole! Nepotul preferat al cântăreței, Mihai, a reușit să lege un dialog cu Petru Mircea, soțul solistei. În discuția purtată prin sms, Mihai i-a cerut lui Mircea să își vadă verișorul, pe fiul Mădălinei. Surprinzător, Petru i-a răspuns la mesaje, într-un mod elegant, ba chiar i-a comunicat că este de acord cu această întâlnire, pe care a amânat-o puțin, din cauza pandemiei.

Nu l-am mai văzut pe fiul Mădălinei de când a murit sora mea. Eu nu pot vorbi cu copilul Mădălinei pentru că toate căile de acces îmi sunt închise, am fost blocat pe telefon. Fiul meu i-a scris lui Petru că vrea să își vadă verișorul, iar el a fost de acord, doar că vor mai amâna întâlnirea, din cauza pandemiei. Trăiesc cu speranța că o să îmi văd totuși nepotul, până când voi muri. Însă, sunt hotărât ca, până de Paște, să îl iau pe fiul meu și să mă duc la poarta lor, poate îmi văd nepotul, măcar să facem cunoștință, a mai declarat, pentru Impact.ro, Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole.

Marian, fratele Mădălinei Manole, și fiul lui
Marian, fratele Mădălinei Manole, și fiul lui

El consideră că nepotul lui nu știe cine îi este mamă.

Copilul acesta are mintea spălată. Vă dați seama că, dacă nu o să ia contact cu noi, până la vârstă de 18 ani, pentru el, mai tarziu, noi o să fim niste extratereștri. Copilul este ținut în cușcă, este crescut în mediul lor, acolo, cu ce îi spune tatăl sau bunica lui de la Botoșani.

Petru Mircea s-a însurat anul trecut? ”Cum poate acea femeie să doarmă în patul Mădălinei?”

Se zvonește că Petru Mircea și-ar fi refăcut viața sentimentală.

Știu că Petru s-a însurat  în vara anului trecut. Asta am auzit de prin vecini că își duce nevasta la serviciu, dimineața  pe la 7.00-8.00, cu mașina. Eu nu știu cum poate acea femeie să stea în casa surorii mele, să doarmă în patul ei?, ne-a mai spus Marian Manole, pentru Impact.ro.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, ziua în care a împlinit 43 de ani. Vedeta a fost găsită, fără suflare, în vila ei, din Otopeni, după ce a băut un pesticid puternic.

Petru Mircea, împreună cu fiul său și al Mădălinei Manole
Petru Mircea, împreună cu fiul său și al Mădălinei Manole
Urmăriți Impact.ro și pe