EXCLUSIV Reacția neașteptată a Taniei Budi, după ce deputatul Rizea a acuzat-o că a fost amanta lui Gigi Becali: “Cum e posibil ca cineva să își bată joc așa?”

Simona Ecovoiu 10.01.2021, 23:28

Frumoasa Tania Budi e foc și pară după ce deputatul Cristian Rizea a făcut declarații total neașteptate pe pagina sa de Facebook. Acesta din urmă a afirmat public, nici mai mult nici mai puțin, că fosta prezentatoare TV ar fi fost amanta lui… Gigi Becali. Constănțeanca, potrivit declarațiilor deputatului, l-ar fi vizitat la închisoare în camera nupțială pentru suma de 5.000 de euro per întrevedere.

Tania Budi susține că nu l-a mai văzut de 20 de ani pe Becali

Fostul deputat Cristian Rizea a făcut dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali, de care a fost apropiat câțiva ani la rând, dar cu care a rupt definitiv legătura de o lungă perioadă. Politicianul a declarat că patronul FCSB ar fi întreținut relații intime cu Tania Budi în anii petrecuți la închisoare. Mai mult, latifundiarul ar fi plătit-o cu bani grei pe fosta prezentatoare TV pentru vizitele în camera conjugală din penitenciar. Impact.ri a obținut, în exclusivitate, primele declarației ale frumoasei blondine pe marginea acestui subiect:

Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am „cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat Tania Budi, în exclisivitate, pentru Impact.ro. 

Cristian Rizea, fost deputat PSD, a fost implicate în mai multe scandaluri publice
Cristian Rizea, fost deputat PSD, a fost implicate în mai multe scandaluri publice

Apropiat al lui Gigi Becali, declarații uluitoare despre acesta

Cristian Rizea a început o serie de atacuri fără precedent la adresa lui Gigi Becali, un personaj care are o imagine de familist convins, promovând, mereu, bunele moravuri, fidelitatea și respectul în căsnicie. Într-un mesaj virulent pe pagina sa de facebook, fostul politician susține că patronul FCSB nu este chiar ușă de biserică, călcând strâmb în repetate rânduri:

După ce a ajuns după gratii, Gigi și-a continuat stilul extravagant și, profitând de perioada când, cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului “Viitorul” Constan’a, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București-Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul cu celebra divă. Știu că acesta a încercat și să el profite de farmeceleTaniei Budi la unul dintre drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în pachetul plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă.

Acesta este, de fapt, adevărul despre războinicul luminii, care vorbește despre moralitate, religie și valorile familiei atunci când este în public, el fiind, de fapt, un depravat ca multi alții. Până la urmă și ca și noi, ceilalți păcătoși, ne ghidăm după vechea vorbă românească, dar modificată și adaptată realităților noastre: “Să facă ce face popa, nu ce zice popa”. Poate, totuși, cineva curios să știe cum a devenit peste noapte Gigi Becali un mare miliardar? Continuarea în episodul următor din cancanul lui Rizea…”

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...