Gigi Becali nu se uită la bani nici în pandemie. Sumă colosală pentru costumul său de Revelion, care arată într-un mare fel (Exclusiv)

Stan Filon 29.12.2020, 12:38
Gigi Becali nu se uită la bani nici în pandemie. Sumă colosală pentru costumul său de Revelion, care arată într-un mare fel (Exclusiv)

Gigi Becali vrea să lase în urmă anul 2020 cu stil și pentru asta nu se uită la bani. Latifundiarul din Pipera și-a cumpărat un costum foarte scump, special pentru petrecerea de Revelion. Pentru asta a apelat la un designer foarte căutat de vedetele din România.

Gigi Becali și-a comandat un costum foarte scump pentru petrecerea de Revelion

Finanțatorul echipei de fotbal FCSB este unul dintre cei mai eleganți bărbați din România. Chiar și excentrica Dana Budeanu a recunoscut că nimeni din România nu știe să se îmbrace mai bine ca Gigi Becali, care știe cu adevărat să poarte un costum de mafiot.

Gigi Becali era un obișnuit al magazinelor de lux din Marea Britanie, unde lăsa chiar și câte 100.000 de euro, când megea să-și cumpere celebrele sale costume. Odată cu pandemia de coronavirus, și Gigi Becali a rărit călătoriile, mai ales în ultimele săptămâni, când Marea Britanie și-a închis granițele. Nu a renunțat însă la eleganță și a apelat la designerul Dragoș Săndulache.

Gigi Becali si-a comandat un costum foarte scump pentru petrecerea de Revelion
Gigi Becali si-a comandat un costum foarte scump pentru petrecerea de Revelion

”Are atitudinea perfectă pentru a purta un costum. Oricând. Oriunde. Oricum”

Gigi Becali și-a comandat deja costumul pentru noaptea de Revelion, pentru care a scos din buzunar suma de 8.000 de euro, fără să clipească.

”Domnul Gigi Becali se îmbracă nativ foarte bine, dânsul chiar a lansat noi tendințe în modă. Este printre primii care au purtat reverul ascuțit și lat și au readus în tendințe aceste detalii pe sacouri. Domnul Becali știe foarte bine ce trebuie să poarte și când, în funcție de fiecare eveniment din viața sa. De Revelion va purta un costum din 3 piese, sacou, vestă și pantalon negru, și cu siguranță câteva detalii care vor scoate costumul în evidență. Culoarea negru este printre preferatele sale.

De asemenea îi place și vesta la două rânduri de nasturi, dar și cămășile din mătase cu guler ascuțit sau rotund, englezesc. Cu siguranță, printre detaliile pe care le-am menționat mai devreme, vor fi și o pereche de butoni cu cristale colorate pentru că dânsul poartă foarte multe cămași cu manșete duble, pentru butoni. Domnul Becali are măsuri apropiate de cele standard pentru a fi model. Dar, pe lângă asta, are atitudinea perfectă pentru a purta un costum. Oricând. Oriunde. Oricum.

Îi plac costumele stil gangster. Reverele ascuțite și late, dar și vestele la două rânduri, plus celelalte detalii cum ar fi manșetele duble și detaliile pantalonilor, sunt din anii ’20-’30. Moda la care și domnul Becali a pus „umărul” în a o readuce în tendințe”, a mai declarat designerul Dragoș Săndulache pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe