Anca Țurcașiu n-a pierdut timpul după divorț. Cum a fost surprinsă vedeta

Rădulescu Valentin 18.09.2020, 14:04

Cântăreața pare că vrea să treacă de tot peste evenimentele petrecute în ultima vreme. Nu a trecut mult timp de la divorț, iar Anca Țurcașiu se pregătește să uite tot ce a fost între el și medicul Cristian Georgescu. Frumoasa vedetă s-a îmbrăcat provocator și a atras privirile tuturor, făcând câteva plimbări prin locurile din Capitală. Cum a fost surprinsă artista?

Anca Țurcașiu merge înainte după divorț!

Anca Țurcașiu abia împlinise 22 de ani alături de omul pe care îl credea jumătatea ei, iar la scurt timp, a venit și anunțul divorțului. În prezent, se pare că vedeta încearcă să uite complet de fostul ei partener de viață, medicul Cristian Georgescu, iar acum își găsește alinarea în vacanțe.

Potrivit informațiilor de la spynews.ro, se pare că Anca Țurcașiu este o femeie puternică și merge în continuare înainte. Aceasta s-a îmbrăcat extrem de sexy și a început să iasă prin oraș. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă cu o pereche de blugi mulați, un maiou și cu niște tocuri înalte. După câteva minute de mers pe stradă, artista a intrat într-un mall din Capitală și s-a dus fix în spațiul destinat pașapoartelor, acolo unde a așteptat câteva minute bune. Acest lucru ne spune că Anca se pregătește de o frumoasă vacanță în țările străine.

Artista se reface și cu ajutorul țigărilor

După ce frumoasa artistă a petrecut ceva vreme prin mall, timp în care a răspuns la mesaje și a primit un telefon care a făcut-o să zâmbească, aceasta a pornit spre parcare, acolo unde a apelat la o țigară să se mai relaxeze. Mai mult, după ce s-a urcat în autoturism și a plecat, Anca a făcut și o oprire la un centru medical, ceea ce ne arată și mai mult că se pregătește să plece într-o vacanță, cel mai probabil pentru a se reface un pic după divorț.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!. Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a spus Anca Țurcașiu, la scurt timp după divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe