EXCLUSIV Cum a suportat-o Anca Țurcașiu pe amanta soțului timp de doi ani. Adevăratul motiv pentru care a ajuns la divorț

Alexandra Andrei 22.09.2020, 17:02
EXCLUSIV Cum a suportat-o Anca Țurcașiu pe amanta soțului timp de doi ani. Adevăratul motiv pentru care a ajuns la divorț

Noi detalii despre divorțul Ancăi Țurcașiu ies la iveală. Potrivit apropiaților, artista a fost nevoită să suporte ani la rând infidelitățile soțului său și să se prefacă o femeie fericită.

Au divorțat după 22 de ani de căsnicie

În urmă cu câteva luni, Anca Țurcașiu anunța, prin intermediul canalelor sale de socializare, faptul că divorțează, după o căsnicie care a durat 22 de ani. Ea nu a dorit să dea amănunte despre motivele rupturii de medicul stomatolog Cristian Georgescu, însă, mesajul acesteia era unul plin de durere și amărăciune. Tot Anca a fost și cea care s-a mutat din vila de 300.000 euro, cumpărându-și un apartament spațios într-un cartier rezidențial.

Ea și-a petrecut toată vara la mare, acolo unde a prezentat evenimente și a avut concerte. Programul încărcat a ajutat-o enorm să treacă peste divorț, iar acum parcă a întinerit cu zece ani. În timp ce frumoasa cântăreață a avut nevoie de mult timp pentru a se vindeca, nu același lucru se poate spune despre soțul său.

Cum a suportat-o Anca Turcasiu pe amanta sotului timp de doi ani
Cum a suportat-o Anca Turcasiu pe amanta sotului timp de doi ani

A fost înșelată constant de soț?

Medicul Cristian Grigorescu a fost fotografiat, săptămâna trecută, în mall, în ipostaze tandre cu o femeie apropiată de vârsta lui, cu care, în mod cert, are o relație sentimentală. Curios este faptul că femeia cu pricina apare în imagini alături de soț și de copilul său.

Astfel, fie fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește o relație de amantlâc, fie doamna alături de care a fost fotografiat și-a părăsit familia pentru cunoscutul medic. Conform surselor, Cristian Georgescu nu ar fi chiar la prima relație extraconjugală:

“Hadeți să fim serioși, femeia asta cu care a fost fotografiat nu este prima și, cu siguranță, nici ultima. Anca a știut, dar a preferat să își vadă de treaba ei și să se uite în altă parte, pentru a-și păstra familia. De ce credeți că a vrut ea să divorțeze de două ori? De aceea, din cauza infidelităților. Păi a avut o relație de doi ani, nu știu dacă este vorba despre femeia din mall sau nu. Cert e că Ancăi nu i-a fost deloc ușor, dar s-a închis în ea, în muncă, a preferat să lase totul să treacă pentru a avea în continuare o familie. Până i-a ajuns cuțitul la os”, a declarat un apropiat al familiei Ancăi Țurcașiu, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI