EXCLUSIV. Momente inedite cu Anca Serea după ce a ieșit din izolare. Cum a ajuns să se salute cu prietenii

Andreea Bisinicu 29.11.2020, 15:44

EXCLUSIV. Momente inedite cu Anca Serea după ce a ieșit din izolare. Cum a ajuns să se salute cu prietenii, după ce soțul ei, Adi Sînă, a fost infectat cu noul coronavirus.

Momente inedite cu Anca Serea după ce a ieșit din izolare

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momente dificile, după ce soțul brunetei a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2. Artistul a început să se simtă rău la începutul lunii noiembrie și a decis să se izoleze imediat de restul familiei. După episoade de frisoane și febră, fondatorul trupei Akcent a depășit boala, fără a-i infecta pe cei șase copii sau pe soția lui, Anca Serea. Vedeta a fost surprinsă în oraș, pentru prima dată după ce a ieșit din carantină. Frumoasa vedetă a trebuit sa stea în izolare deoarece soțul ei, artistul Adi Sînă a fost infectat cu virusul COVID-19. Bruneta a fost surprinsă alături de o prietenă intrând într-o vilă din zona Dorobanți din Capitală. Pentru a păstra măsurile de distanțare socială necesare și pentru a se feri de viruși, cele două femei s-au salutat cu cotul, evitând să-și atingă mâinile, și au avut în mână câte un buchet de flori. Acum, Anca Serea poate respira în voie, după ce Adi Sînă a scăpat de infecția de coronavirus.

Anca Serea a povestit în exclusivitate pentru playtech.ro cum a trecut peste această perioadă dificilă din viața de familie. Deîndată ce testul i-a ieșit pozitiv, Adi Sînă s-a izolvat de restul familie sale. Cântărețul s-a retras în mansarda casei sale, iar soția îi lăsa mâncarea la ușă. Timp de trei săptămâni cei doi parteneri nu s-au văzut, deși locuiau sub același acoperiș. Din fericire, artistul s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii și a trecut cu bine peste acest episod. Adi Sînă s-a recuperat după ce a urmat un tratament cu vitamine și paracetamol, prescris de medici. Cu toate acestea, panica s-a instaurat în sufletul membrilor familiei sale, în special în cazul Ancăi Serea, care a mai avut probleme de sănătate în trecut, fiind internată de două ori în spital din cauza anemiei.

„Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

Anca Serea si femeia blonda care o acompaniaza s-au salutat din coate
Anca Serea si femeia blonda care o acompaniaza s-au salutat din coate

Cum o lasă statul român pe Anca Serea fără averea de la fostul soț

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc de 10 ani de zile și au o familie completă și fericită, alături de cei șase copii. Înainte de a deveni doamna Serea-Sînă, frumoasa brunetă a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, tatăl biologic al celor doi copii mai mari ai brunetei: David și Sarah. Din nefericire, vedeta a rămas văduvă când era foarte tânără. În urma căsniciei cu primul soț, Anca Serea a primit o avere fabuloasă, fiind deținătoarea a mai multor terenuri de lângă București. Cu toate acestea, Anca Serea va trebui să renunțe la aceste terenuri, obligată de statul român. Se pare că legea o forțează pe soția lui Adi Sînă să renunțe la o parte dintre proprietățile primite de la fostul partener de viață, după ce Guvernul României a decis exproprierea mai multor parcele de teren din Ilfov. Motivul este unul cât se poate de important, proprietatea Ancăi Serea urmând să fie utilizată pentru construirea autostrăzii de centură a Bucureștiului.

Anca Serea credea că a găsit dragostea vieții sale când l-a cunoscut pe Filip Poplingher și că aveau să-și petreacă restul zilelor împreună, însă destinul a avut alte planuri pentru el. Din nefericire, primul soț al brunetei a fost răpus de leucemie la numai 36 de ani:

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, povestea Anca Serea, acum mulți ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI