Cum o lasă statul român pe Anca Serea fără averea de la fostul soț. Ce e obligată să facă femeia

Iancu Andreea 10.11.2020, 20:22
Cum o lasă statul român pe Anca Serea fără averea de la fostul soț. Ce e obligată să facă femeia

Anca Serea a moștenit din partea fostului său soț o avere importantă. Totuși, deși se confruntă cu probleme financiare în ultima vreme, frumoasa vedetă este nevoită să facă față unei noi situații dificile. De această dată, statul român este cel care îi pune probleme soției lui Adi Sînă.

Ce se va întâmpla cu averea de la fostul soț

Frumoasa brunetă este cunoscută datorită numărului impresionant de copiii pe care i-a adus pe lume, dar și poveștii de iubire cu final tragic alături de primul său soț. Înainte de căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea a fost căsătorită cu Filip Poplingher. În urma acestui mariaj, vedeta s-a ales cu o avere fabuloasă, constând într-o serie de terenuri lângă București. Recent, însă, Anca Serea a aflat că va rămâne fără această avere din cauza unei decizii a statului român.

Anca Serea și Adi Sînă au împreună o familie numeroasă
Anca Serea și Adi Sînă au împreună o familie numeroasă

Vedeta este nevoită să renunțe la o parte dintre proprietățile primite de la fostul partener după ce Guvernul României a decis exproprierea mai multor parcele de teren din Ilfov. Motivul este unul cât se poate de important, proprietatea Ancăi urmând să fie utilizată pentru construirea autostrăzii de centură a Bucureștiului.

Suma de bani, în schimbul terenurilor, de patru ori mai mică

Astfel, terenurile din Cernica au intrat deja într-o măsură în posesia Ministerului Transportului, în urma deciziei luate de premierul României. Totuși, proprietățile nu sunt exclusiv ale Ancăi Serea, având drepturi asupra lor și cei doi copii, David și Sarah.

Pe de altă parte, suma pe care urmează să o primească Anca Serea pentru terenurile cedate statului este una mult mai mică decât valoarea efectivă. Autoritățile române ar urma să îi ofere o valoare de patru ori mai mică decât cea a prețului pieței în acea zonă.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din anul 2015
Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din anul 2015

Fostul soț al Ancăi Serea, răpus de leucemie

Deși credea că și-au cunoscut marea dragoste, fericirea cuplului format din Anca Serea și Filip Poplingher a fost curmată după nașterea celor doi copii, David și Sarah.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, mărturisea Anca, în urmă cu mai mult timp, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

Din păcate, Filip a murit în anul 2010 din pricina leucemiei. În ciuda faptului că era un bărbat sănătos, boala s-a declanșat brusc și a evoluat rapid. Astfel, tratamentele efectuate în America și India nu au reușit să îi salveze viața.

”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...