Anunțul pe care Anca Serea l-a făcut cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă acum în familia vedetei

Elena Avramescu 25.08.2020, 19:30
Anunțul pe care Anca Serea l-a făcut cu lacrimi în ochi. Ce se întâmplă acum în familia vedetei

Adi Sînă și Anca Serea s-au mutat, în sfârșit în noua casă, după luni de așteptări. Cuplul împreună cu cei șase copii sunt extrem de fericiți în noua locuință, pe care o așteptau cu brațele deschise.

Anunțul pe care Anca Serea l-a făcut cu lacrimi în ochi

Chiar dacă locuiau într-o casă extrem de spațioasă, Anca Serea și Adi Sână au decis, după ce familia li s-a mărit, că este timp să se mute, pentru că au nevoie de și mai mult spațiul, astfel încât toți cei șase copii să aibă propriile lor camere.

Astfel că după multe luni de amenajări și cumpărat de mobile, Anca Serea a anunțat că s-au mutat în noua casă. Aceasta a publicat pe contul său de Instagram imagini din noua locuință, din camera lui Moise, care este mobilată în stil scandinav. Astfel că băiețelul are parte de spațiul suficient pentru a se juca în voie, iar părinții săi i-au adus în camera și un cort, de care a fost fermecată chiar și Sara, fetița cea mare a Ancăi.

Anunțul pe care Anca Serea l-a făcut cu lacrimi în ochi
Anunțul pe care Anca Serea l-a făcut cu lacrimi în ochi

Ce se întâmplă acum în familia vedetei

Anca Serea a anunțat cu lacrimi că vechea casă este scoasă la vânzare. iar alături de ea era și Adrian Sînă, care o filma în timp ce plângea.

„O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când… casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere. Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi. A investit mult în acestă casă, dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta. Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație”, a spus Anca Serea.

În ziua în care și-a botezat fetița, pe Leah, a fost invitată la o conferință pentru femei, unde Anca Serea a făcut deliciul audienței cerându-i public celebrului medic estetician Radu Ionescu să-i promită că o va ajuta în demersul estetic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...