Dramă uluitoare pentru Șerban Huidu și Mihai Găinușă. S-au certat, apoi ce s-a întâmplat e incredibil

Madlen Moraru 20.07.2020, 15:34

Legătura dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă e una care pare să se fi destrămat în totalitate. Cei doi cunoscuți prezentatori de la Cronica Cârcotașilor aveau în trecut o mare priză la public, fiind renumiți pentru modul în care își prezentau emisiunea de la Prima TV. În momentul actual, însă, detaliile care ies la iveală despre istoria acestora sunt unele neștiute de către telespectatorii români.

Dramă uluitoare pentru Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Ce s-a întâmplat cu ei după ce s-au certat

Șerban Huidu și Mihai Găinușă aveau în trecut o prietenie foarte puternică, ce le-a generat și foarte mulți bani, prin afacerile pe care le conduceau, cot la cot. Ruptura dintre cei doi prezentatori a fost una ce a însemnat și că finanțele lor au avut de suferit. În trecut, ei s-au aflat timp de mulți ani pe Prima TV, cu emisiunea Cronica Cârcotașilor, le-a adus românilor hohote de râs. Formatul emisiunii lor a fost unul pregătit în cel mai mic detaliu. Dovadă fiind faptul că încă se difuzează și în prezent pe acest post de televiziune, însă cu alți prezentatori.

Dramă uluitoare pentru Șerban Huidu și Mihai Găinușă. S-au certat, apoi ce s-a întâmplat e incredibil
Drama dintre Șerban Hudiu și Mihai Găinușă e una uluitoare și mai puțin știută de către cei din public

În urmă cu mulți ani, însă, prin firma de producție cinematografică a lui Șerban Huidu, vedetelor le-au fost generate sume impresionante de bani. În perioada anilor 2003-2005, firma “Hodoronc-Tronc Production” a generat nu mai puțin de 3.5 milioane de euro. Pe când firma lui Mihai Găinușă a avut venituri de 1 milion de euro. Prezentatorii și-au luat adio unul de la altul din punct de vedere profesional după mai multe certuri.

Pierderi financiare de proporții

Ruptura s-a produs în anul 2014, iar ei au aruncat la gunoi o prietenie pe care o aveau de mai bine de două decenii. De atunci, impact.ro a aflat că ei au început să piardă sume importante de bani. Deși fiecare a făcut eforturi foarte mari să se mențină în topuri și preferințe, nu au mai putut să aibă profituri prea mari. În anul 2018, potrivit declarațiilor depuse la Ministerul Finanțelor, firma lui Șerban Huidu a avut încasări de 2.052.872 și un profit net de 265.501. Un calcul simplu arată că faimosul prezentator de la Cronica Cârcotașilor a câștigat undeva la 5.000 de euro pe lună.

În ceea ce privește finanțele, Mihai Găinușă a fost ceva mai ghinionist. Firma cârcotașului a avut doar pierderi înregistrate din 2016. Din acest motiv, prezentatorul TV și-a închis afacerea. A fost și o urmare a părăsirii emisiunii Cronica Cârcotașilor. El a mai avut însă câteva proiecte de radio, dar niciunul la fel de faimos precum emisiunea de altădată.

Urmăriți Impact.ro și pe