Mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu! Decizia de ultimă oră a judecătorilor

Redacția IMPACT 05.03.2020, 17:00
Mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu! Decizia de ultimă oră a judecătorilor

Mario Iorgulescu află joi dacă acesta ar putea fi arestat preverntiv în lispă sau nu. Fiul Șefului Ligii Profesioniste de Fotbal este căutat în continuare de polițiști pentru că aceștia îi cer să răspundă pentru faptele sale care s-au petrecut în luna septembrie a anului trecut.

Mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu! Decizia de ultimă oră a judecătorilor

UPDATE: În urmă cu puțin timp, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat asupra cererii formulate de către procurori de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu. Acuzațiile sunt cele de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Pe numele tânărului a fost formulat un mandat de arestare preventivă în lipsă. Decizia nu este una definitivă.

În cererea formulată de procurori este specificat și faptul că Mario Iorgulescu a condus beat și drogat, pe data de 8 septembrie 2019, dar și că a produs un accident rutier, în urma căruia un bărbat a murit. Fiul șefului LPF nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, într-o zona în care limita legală era cea de 50 de kilometri pe oră.

Tribunalul București judecă joi cererea procurorilor de arestare preventivă în lipsă care a fost formulată pe numele lui Mario Iorgulescu, cel care a fost acuzat de omor și conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost formulat un mandat de arestare în lipsă, joi, de către judecători

Ce s-ar putea întâmpla cu Mario Iorgulescu

Dosarul a ajuns inițial pe masa procurorilor pe data de 17 februarie, însă aceștia amânaseră luarea unei decizii, potrivit Digi 24. Joi, însă, se va afla decizia finală. În contextul în care mandatul va fi emis, autorităţile române ar putea să le ceară celor italiene să-l încătuşeze şi să-l trimită cu forţa acasă pe fiul şefului LPF, chiar și în ciuda faptului că starea sa de sănătate este precară, susțin apropiații, potrivit Pro TV.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă după ce aceasta a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr (Dani Vicol) și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs pe data de 8 septembrie pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. De asemenea și Mario a fost grav rănit în timpul impactului. Multe lucruri au rămas nerezolvate de atunci, în contextul în care practic Mario a fugit din țară, dus de tatăl său la o clinică în Italia. În continuare, veștile cu privire la Deși este căutat de poliție care îi cer să fie tras la răspundere pentru faptele sale, Mario Iorgulescu nu pare de găsit, încercând pe cât posibil ca acest lucru să rămână așa.starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu se cunosc în totalitate. Evoluția stării sale a fost ținută departe de ochii presei deja de multă vreme, la fel și locația în care acesta s-ar afla.

Deși este căutat de poliție care îi cer să fie tras la răspundere pentru faptele sale, Mario Iorgulescu nu pare de găsit, încercând pe cât posibil ca acest lucru să rămână așa.

Urmăriți Impact.ro și pe