Exclusiv: Iubita lui Dragnea a adus în prag de război familia fostului lider PSD. Ultimatumul transmis din închisoare pentru protecția Irinei Tănase

Redacția IMPACT 17.02.2020, 18:32
Exclusiv: Iubita lui Dragnea a adus în prag de război familia fostului lider PSD. Ultimatumul transmis din închisoare pentru protecția Irinei Tănase

Scandal monstru în familia lui Dragnea! Se pare că în lipsa fostului lider PSD care să liniștească spiritele, situația dintre Irina Tănase, actuala iubită a lui Dragnea și Bombonica, fosta soție a acestuia, a degenerat drastic. Cele două nu se înțeleg sub nicio formă și mai mult au reușit să bage ceartă și între Alexandra și  Valentin, copiii lui Dragnea.

Iubita lui Liviu Dragnea, mărul discordiei în familia fostului lider PSD. Cine o apără pe Irina Tănase?

Cele două femei din viața lui Liviu Dragnea, respectiv Irina Tănase și Bombonica, au dezgropat securea războiului. Fosta soție a lui Dragnea nu poate trece peste faptul că Irina i-a suflat bărbatul, de aceea aceasta nu a mers nici măcar la nunta băiatului său, Valentin, pentru a nu fi nevoită să dea ochii cu Irina. Iar acum pentru că Liviu Dragnea nu mai are cum să-și apere „prințesa”, Bombonica vrea cu orice preț să o desființeze.

De asemenea, conflictul nu s-a iscat doar între Irina și Bombonica, ci îi include și pe copiii lui Dragnea. Astfel, Bombonica o are ca aliat de nădejde pe Alexandra, fiica sa, însă Valentin îi ia partea Irinei, chiar dacă nu o place. Potrivit surselor Impact.ro, băiatul lui Dragnea a primit instrucțiuni clare de la acesta în ceea ce o privește pe Irina: ori o protejează, ori adio mașini de un sfert de milion de euro. Din acest motiv în casa familiei Dragnea este o ceartă continuă.

iubita lui dragnea, liviu dragnea, bombonica, scandal
Iubita lui Liviu Dragnea, mărul discordiei în familia fostului lider PSD

Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019. El are de executat o pedeapsă de 3 ani și 6 luni, însă, ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar, în cazul în care va îndeplini anumite condiții. Irina Tănase a refuzat să facă vreo declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea. A transmis doar un mesaj scurt în care a spus că nu dorește să comenteze, dar că e un moment greu.

Pentru a-l vizita mai des la închisoare pe Liviu Dragnea, Irina Tănase s-a făcut mediator. Astfel, din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni la penitenciarul Rahova, Irina a mers doar o singură dată în calitate de iubită. În celelalte trei dăți,  iubita lui Dragnea l-a vizitat în calitate de mediator. Ultima vizită primită de Dragnea de la iubita sa a fost pe data de 22 ianuarie, însă nu în calitate de iubită, ci de mediator.

Flacăra iubirii între Liviu Dragnea și Irina Tănase, s-a aprins în anul 2013, pe vremea când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. În 2018, Dragnea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Irina, al cărui răspuns a fost bineînțeles unul afirmativ. Cei doi plănuiau să facă și nunta, însă au amânat evenimentul din cauza condamnării pe care o are de executat fostul lider PSD.

Urmăriți Impact.ro și pe