Irina Tănase, gest incredibil pentru Dragnea de Ziua Îndrăgostiților! Ce mesaj uimitor i-a transmis fostului lider PSD

Redacția IMPACT 14.02.2020, 15:37
Irina Tănase, gest incredibil pentru Dragnea de Ziua Îndrăgostiților! Ce mesaj uimitor i-a transmis fostului lider PSD

Iubita lui Livu Dragnea, Irina Tănase i-a făcut o surpriză de la distanță fostului lider al PSD. Aceasta a ales să posteze pe Instagram un mesaj dedicat iubitului ei. Despre ce este vorba?

Vorbe de dor de la Irina, către Liviu

Irina Tănase a postat vineri o imagine pe contul său de Instagram, în care i-a dedicat un mesaj iubitului ei din spatele gratiilor, nimeni altul decât Liviu Dragnea.

„Dacă cineva m-ar întreba >, aș răspunde cam așa >”, este mesajul din fotografia postată de Irina Tănase pe Instagram.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea s-a făcut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe fostul lider PSD la Penitenciarul Rahova. Din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni, doar una fost făcută în calitate de iubită a lui Liviu Dragnea, în vreme ce restul întâlnirilor s-au realizat în contextul în care aceasta a trecut de porțile penitenciarului în calitate de mediator,scrie Digi24.

Ultima vizită a Irinei Tănase a fost pe 22 ianuarie, când le-a explicat polițiștilor din închisoare că a venit în vizită la Liviu Dragnea din poziția de mediator.

Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a început oficial în anul 2013. În urmă cu doar trei ani Liviu Dragnea decidea să facă pasul cel mare cerându-și iubita în căsătorie. Fostul lider al PSD a declarat atunci că urmează să stabilească data la care va avea loc nunta, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza faptului că acesta a fost plasat în arest la Penitenciarul Rahova.

Fostul politican se confruntă cu tot mai multe probleme după ce a intrat în spatele gratiilor. Nimic nu mai pare să fie în favoarea sa, cu atât mai mult cu cât procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins mai multe cereri înaintate de el.

În prezent, Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Acesta a depus deja mai multe cereri pentru a-şi anula această pedeapsă.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe