Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație! Ce s-a întâmplat

Mirabela Năstase 08.02.2020, 11:40
Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație! Ce s-a întâmplat

Iubita lui Liviu Dragnea a suferit o nouă intervenție chirurgicală, una foarte riscantă, la o clinică din Turcia. Se știe că, viitoarea mireasă a fostului lider PSD se luptă din naștere cu o boală genetică. Ce s-a întâmplat.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație!

Potrivit cancan.ro, Irina Tănase s-a aflat la un pas de moarte, după ce a suferit o intervenție chirurgicală periculoasă în Turcia. Tânăra a decis să se opereze peste hotare pentru a avea parte de discreție, în special acum când partenerul său de viață este încarcerat la Rahova și nu o mai poate proteja așa cum făcea pe când se afla în libertate. Astfel, Irina Tănase s-a operat pentru a patra oară. Intervenția a avut loc la un an de când a trecut prin mâinile unui renumit chirurg, doctorul Marius Catană.

Deși mulți s-au grăbit să o judece pentru relația cu Liviu Dragnea, etichetând-o, Irina Tănase suferă tăcută și luptă pentru viața ei. Se pare că boala genetică cu care a fost diagnosticată este una delicată, care ar putea să o afecteze și pe viitor, dar iubita lui Liviu Dragnea nu se dă bătută și are o atitudine pozitivă.

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat.

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă  mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva”, au declarat sursele citate pentru cancan.ro.

Liviu Dragnea a ales același medic

Liviu Dragnea a ales să-și trateze afecțiunile la o clinică privată, cu capital 100% românesc pentru a-l urma pe medicul său, un medic pe care îl cunoaște de mult timp.

„În legătură cu spitalul privat: am citit mai multe comentarii – în primul rând este un spital românesc, cu capital 100% românesc. În al doilea rând, eu aşa am făcut toată viaţa şi recomand tuturor să facă la fel, eu urmez medicul. Un medic pe care îl ştiu de mult.

Un medic care a reuşit o intervenţie foarte complicată la Irina şi pentru care îi mulţumesc şi acum şi public şi acolo mi-a zis să merg şi acolo m-a consultat şi m-a îngrijit şi suntem în contact permanent. Nu are legătură că este de stat sau privat, dacă îmi spunea să merg la oricare alt spital, acolo mergeam. Am urmat şi voi urma medicul, este vorba de doctorul Catană. Diagnosticul este hernie de disc şi cervicală, şi lombară. Am discutat despre operaţie şi am convenit să nu facem operaţia, să încercam cu fizioterapie, kinetoterapie, înot, repaos întins „, declara Liviu Dragnea, în iulie 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI