EXCLUSIV. Iubita acrobatului prăbușit de la nouă metri povestește momentul accidentului: ”Am intervenit repede, să nu-şi înghită limba”

Alexandru Catalan 10.03.2021, 20:41

Iubita acrobatului prăbușit de la 9 metri face dezvăluiri șocante din momentul accidentului: ”Am intervenit repede, ca să nu-şi înghită limba. Am strigat la el, să lupte pentru viaţa lui!”.

Iubita acrobatului prăbușit de la nouă metri, declarații șocante despre accident

Viaţa lui Alex Erlich (26 de ani), acrobatul care a suferit, pe 5 februarie 2021, un grav accident, la Circului Metropolitan din Capitală, a atârnat de un fir de păr. Acum, Alex este bine, a intrat într-un program de recuperare, și speră să revină cât mai repede în lumina reflectoarelor. Iubita lui, Mioara Igna, de profesie tot acrobat, îl veghează. Ea ne-a povestit despre groaznicul accident, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro: ”Practic, am intervenit cât de repede, ca să nu-şi înghită limba. Am strigat la el, ca să lupte pentru viaţa lui, să nu se dea bătut!”.

”Echipa de la Salvare a primit o adresă greşită, nu ştiu de la cine. Aşa  că a ajuns după zece sau 12 minute de la apelul telefonic. Nouă ni s-a părut o veşnicie. În sală ne află doar trei persoane, antrenându-ne, eu, Alex şi un al treilea acrobat, Crinu Marinof, când s-a produs nenorocirea. Când l-am văzut căzut, şi eu, şi Crinu ne-am repezit să-l ajutăm. Practic, am intervenit cât de repede m-am priceput să nu-şi înghită limba şi am strigat la el, ca să lupte pentru viaţa lui, să nu se dea bătut”, își amintește Mioara Igna, despre acest episod care i-a dat mari emoții.

Iubita acrobatului prabusit de la noua metri, declaratii socante despre accident
Iubita acrobatului prabusit de la noua metri, declaratii socante despre accident

”Ironia sorţii a făcut ca şi eu să trec printr-un asemenea accident, tot la vârsta de 26 de ani, la fel de grav, cu stat în comă”.

Ca într-o coincidență stranie, și femeia a trecut printr-o situație identică, și tot la vârsta de 26 de ani: ”Ironia sorţii a făcut ca şi eu să trec printr-un asemenea accident, tot la vârsta de 26 de ani, la fel de grav, cu stat în comă, şi în ziua aceea, când am văzut că povestea se repetă mi s-a făcut frică. Dar creierul reacţionează la stimuli exteriori în asemenea momente, aşa că i-am transmis, repet, după puterea mea, dorinţa de a trăi şi de a lupta pentru viaţa sa”, ne-a mai declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, Mioara Igna, iubita acrobatului. Ea a rămas lângă Alex, la spital, atât cât i s-a permis.

Maria își continuă mărturisirile tulburătoare: ”Mereu m-am întrebat de ce eu şi Alex formăm un cuplu. Acum ştiu! În ziua aceea fatidică, de 5 februarie, am primit răspunsul. Trebuia să fiu atunci lângă el, ca să-l ajut să trăiască! Lucrăm împreună la unul dintre cele mai dificile exerciţii de acrobaţie, numit şi . Eu sunt singura fată care a avut curajul să se angreneze în aşa ceva şi vă pot spune că băieţii şi-au căutat ceva vreme o parteneră”, adaugă Mioara Igna, o acrobată de 47 de ani, dar care a activat sub cupola Circului şi din postura de dresoare de tigri. Dresură la care a trebuit să renunţe din clipa în care s-a schimbat statutul animalelor în circurile româneşti.

”Pentru e nevoie doar de cinci minute, în timpul spectacolului. Dar acrobaţii lucrează şi repetă de zor între doi şi trei ani”

”Lumea care va reveni la Circ trebuie să ştie că pentru realizarea impecabilă a exerciţiului acela provocator, numit , e nevoie doar de cinci minute, în timpul spectacolului. Dar acrobaţii lucrează şi repetă de zor între doi şi trei ani. Deci, trei ani ca să-ţi iasă treaba şnur, pe durata celor cinci minute, când publicul stă cu sufletul la gură şi ne admiră. Pe de altă parte, în meseria noastră, atât de grea şi de ingrată, munca din spate aproape că nu se vede. Însă, asta ne e meseria şi ţinem la ea!”, a mai adăugat Mioara Igna.

Artista cu suflet mare ne-a mai dezvăluit că a fost şi e prezentă lângă Alex Erlich, care trece prin perioada de recuperare impusă, după operația la picior: ”Puţină lume ştie, dar Alex este laureat al Festivalului de Circ de la Monte Carlo, acolo unde vrea să se întoarcă  pentru a câştiga un nou premiu. Apoi, ne vom gândi puţin altfel la relaţia noastră de cuplu!”.

Urmăriți Impact.ro și pe