EXCLUSIV. Institutul Cantacuzino reia vânzarea medicamentului-minune pentru imunitate. „Noua tranşă e gata”

Alexandru Catalan, Ioana Nechifor 08.02.2021, 18:40
EXCLUSIV. Institutul Cantacuzino reia vânzarea medicamentului-minune pentru imunitate. „Noua tranşă e gata”

Orostim HV, noul “Polidin Plus”, cum i se mai spune, a trecut cu brio proba timpului. La trei luni de la lansarea sa oficială pe piaţă, eveniment consemnat la începutul lui decembrie 2020, mii de români l-au testat deja. Gândit, produs şi vândut de către Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino din Bucureşti, Orostim HV, noul supliment alimentar pentru stimularea imunităţii, gândit ca un proiect special al cercetătorilor de la prestigiosul nostru institutut de cercetare, continuă să se vândă ca “pâinea caldă” şi la mai bine de 100 de zile de la lansarea sa oficială.

Institutul Cantacuzino reia vânzarea de Orostim HV, medicamentului-minune pentru imunitate

Orostim HV este un supliment alimentar care conține o combinație obţinută din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde, ceea ce i-a adus supranumele de ‘‘polidin plus‘‘. El e vândut încă în tranşe de 700 – 800 de doze, întrucât aceasta e capacitatea maximă de producţie internă a Institutului, de circa două ori pe lună: “Nu-i facem publicitate din simplul motiv că nu avem capacitatea necesară de a vinde lunar miile de doze care ni s-ar cer. Suntem siguri de asta şi atunci preferăm să anunţăm doar pe site-ul institutului că noua tranşă e gata şi o punem la bătaie”, a declarat pentru impact.ro colonelul Romeo Feraru, purtătorul de cuvânt al Institutului “Cantacuzino”.

El a precizat că vânzările au mers bine chiar dacă de la finele anului trecut în întreaga Uniune Europeană a început Campania de vaccinare a populaţiei împotriva COVID-19.

Institutul Cantacuzino reia vanzarea de Orostim HV, medicamentului-minune pentru imunitate
Institutul Cantacuzino reia vanzarea de Orostim HV, medicamentului-minune pentru imunitate

”Noua tranşă e gata şi o punem la bătaie”

“Suntem încă limitaţi de capacitatea internă de producţie, pe care sperăm să o îmbunătăţim. Cel mai probabil asta se va realiza în a doua parte a anului, fiindcă Orostim HV e produsul nostru fanion. Sute de români au auzit de el şi atunci când anunţăm că scoatem la vânzare o nouă tranșă vin şi din provincie. Coada la magazinul nostru se formează de la cinci sau şase dimineaţa şi în nici o oră se epuizează tot stocul”, ne-a precizat acelaşi Romeo Feraru.

Următoarea tranșă de flacoane Orostim HV este aşteptată chiar la mijlocul acestei săptămâni. Detaliile vor sosi, ca de fiecare dată, pe site-ul Institutului ”Cantacuzino”.

Cei mai interesaţi de noul produs al celor de la “Cantacuzino” sunt persoanele în vârstă, care depăşesc vărsta de 60 de ani, şi care sunt cei mai ameninţaţi de actuala pandemie de COVID-19. Preţul mai mult decât accesibil al noului produs, Orostim HV, de trei lei pentru fiecare capsulă, e mai mult decât un argument forte. Noul produs al celor de la ‘‘Cantacuzino‘‘ se administrează timp de trei luni, câte o capsulă pe zi, în primele zece zile ale fiecărei luni.

Urmează apoi 20 de zile de pauză, după care procesul se repetă în primele zece zile ale lunii următoare. Cele trei flacoane pentru tratamentul adulţilor costă 90 de lei. Orostim HV se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. Următoarea doză de flacoane cu Orostim HV e aşteptată chiar la mijlocul acestei săptămâni, dar detaliile vor sosi, ca de fiecare, pe site institutului.

Urmăriți Impact.ro și pe