Exclusiv: Ilie Năstase, mesaj de ultimă oră pentru fiul lui Brigitte Sfăt. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Alexandra Andrei 25.06.2020, 18:41

Băiatul lui Brigitte Sfăt umblă de trei zile pe stradă fără un ban în buzunar, iar speranța acestuia vine de unde se aștepta mai puțin. Impact.ro a aflat cine este bărbatul care l-ar primi în casa lui pe Robert.

Ilie Năstase, mesaj pentru fiul lui Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt trece prin momente extrem de grele după ce, zilele trecute, s-a văzut obligată să își denunțe fiul la poliție. Totul ar fi pornit de la o petrecere pe care Robert ar fi dat-o în casa brunetei.

Conform declarațiilor de la poliție, Robert și prietenii săi au consumat alcool și droguri, și au ascultat muzică la maximum. Atunci când Brigitte i-ar fi reproșat băiatului faptul că a devastat casa, atât el, cât și amicii săi, ar fi început să o înjure și să o scuipe.

Între cei doi, mamă și fiica, ar fi început un schimb de îmbrânceli, care ar fi degenerat într-o bătaie în toată regula, dacă nu ar fi intervenit Florin Pastramă. În cele din urmă, tânărul a furat cheile mașinii mamei sale, s-a urcat la volan și a plecat în trombă, cu frâna de mână ridicată.

După tot acest scandal, fosta soție a lui Ilie Năstase are probleme de sănătate și a avut nevoie de spitalizare pentru a se pune pe picioare.

Exclusiv: Ilie Năstase, mesaj de ultimă oră pentru fiul lui Brigitte Sfăt. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Exclusiv: Ilie Năstase, mesaj de ultimă oră pentru fiul lui Brigitte Sfăt. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Ilie Năstase sare în ajutorarea fiului vitreg

Ajunsă la capătul puterilor, Brigitte a decis să pună piciorul în prag și să nu mai treacă deloc cu vederea escapadele fiului său, despre care spune că se droghează de la vârsta de 14 ani.

Astfel, ea l-a dat afară pe Robert din casă. Acesta locuiește, în prezent, la un prieten, și susține că nu are absolut niciun leu în buzunar. Mai mult, el a mers la ușa mamei sale și i-a cerut permisiunea să îl lase să își ia hainele, însă, aceasta a refuzat.

Atunci când se aștepta mai puțin, o mică speranță se întrezărește pe strada lui Robert. Conform surselor Impact.ro, Ilie Năstase le-ar fi mărturisit apropiaților că l-ar ajuta pe fiul lui Brigitte, dacă puștiul ar apela la el:

Chiar dacă nu mai are nimic cu fosta soție, Ilie ține la băiat. El spune că Robert are probleme, da, dar că este pur și simplu un tânăr tulburat, crescut fără tată și fără mamă, care pur și simplu caută atenție și afecțiune. Ei s-au înțeles foarte bine, Robert a fost mereu respectuos cu Ilie. Probabil că l-ar ajuta dacă băiatul ar apela la el. Nu l-ar lăsa pe drumuri, pentru că așa e Ilie, are un suflet de aur cu toată lumea. Despre Brigitte spune că a încercat să îl educe pe băiat cu forța, iar atunci acesta s-a răzvrătit și a luat-o pe drumul greșit. Ilie a încercat mereu să îi apropie pe cei doi”, ne-au spus surse din anturajul acestuia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...