Robert Sfăt, acuzații grave după ce mama lui l-a dat afară din casă. Ce dezvăluire neașteptată a făcut despre Brigitte

Iancu Andreea 24.06.2020, 16:01

Fiul lui Brigitte Sfăt trece prin clipe tulburătoare. Se pare că între el și mama sa există o serie de acuze. În scandalul iscat între cei doi, băiatul povestește versiunea sa, iar Brigitte pe a ei. Astfel, Robert Sfăt a făcut declarații importante, prin care își acuză mama.

Brigitte, o femeie violentă

Prezent în cadrul emisiunii de la Antena 1, Xtra Night Show, Robert Sfăt a dezvăluit mai multe informații despre mama sa. Se pare că cearta recentă dintre ei s-a ivit din cauza unor prieteni invitați de Robert. Băiatul și-a chemat prietenii acasă și a dat muzica mai tare decât deobicei. Astfel, mama sa s-a enervat și chiar a apelat la violență.

Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani de zile, a declarat Robert Sfăt.

Tânărul a declarat că mama sa a fost violentă și cu soțul său, Florin Pastramă. Motivul ar fi fost pentru că bărbatul la primit în casă pe Robert. Dincolo de comportamentul violent, Brigitte pare să sufere de bipolaritate. Cel puțin asta afirmă fiul său în cadrul interviului.

Suferă de bipolaritate. (…) Tatăl meu a murit când aveam 2 ani și jumătate, cu 3 zile înainte de Crăciun. Mama mea după și-a ținut Crăciunul și Revelionul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Doliu nu a ținut.

Brigitte pare să aibă un comportament violent
Brigitte pare să aibă un comportament violent

Fiul lui Brigitte, o viață pe străzi

Băiatul a povestit că nu consumă stupefiante, ba chiar că polițiștii i-au făcut teste la fața locului. Cu toate acestea, recunoaște că luase o sticlă de vin de la mama sa. Totodată, el afirmă că prietenii săi au fost sechestrați în casă până la venirea echipajului.

A venit Poliția și mi-a dat toată camera peste cap, să nu cumva să existe vreo urmă de stupefiante. Nu au găsit absolut nimic. Mi-au făcut teste. Mi-a ieșit 0,0 la alcool, deși băusem niște vin. I-au verificat și pe cei doi prieteni pe care îi aveam la mine. I-a răscolit prin ghiozdane să nu cumva să fi furat bijuterii de la ea din casă. (…) A sechestrat cele două persoane până a venit Poliția. Mi s-au făcut teste și s-a dovedit că sunt curat, a declarat fiul lui Brigitte Pastramă.

Tânărul a dezvăluit și că a fost internat, dar nu la dezintoxicare. Acesta a suferit în urma unei relații și a ajuns să aibă depresie.

Am fost la Spitalul Obregia, dar nu am fost la dezintoxicare pentru substanțe. Am avut o prietenă care m-a băgat în depresie, aveam gânduri nasoale. Am intrat pe o secție cu oameni care au avut probleme serioase, a mai declarat acesta.

De asemenea, Robert Sfăt pare să fie obișnuit cu un trai dificil. Acesta a povestit că nu ar fi prima oară când mama sa îl dă afară din casă. Totodată, în ciuda banilor pe care îi are mama sa, Robert nu a profitat niciodată de ea.

Am unde să mă duc. Nu e prima dată când mă dă afară din casă. Sincer să vă zic, eu am mai dormit și pe bancă, pe la metrou, am dormit pe unde am apucat și nu mi-a fost rușine, a mărturisit Robert Sfăt la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...