EXCLUSIV. Ilie Năstase, declarație de ultimă oră despre relaţia cu Ioana. “Stați liniștiți că nu divorțez”

Oana Pascaru 17.03.2021, 16:59

Ioana Simion și Ilie Năstase nu se înțeleg în multe privințe, a fost nevoie și de intervenția Poliției, la începutul anului, pentru a le rezolva un conflict izbucnit într-un moment de gelozie al fostului mare jucător de tenis, dar iată că nici nu pot trăi unul fără celălalt.

Ilie Năstase și Ioana se împacă? Declarație de ultimă oră a lui Nasty: “Stați liniștiți că nu divorțez!”

Deși Ioana l-a invitat pe Nasty la Tribunal, pentru desfacerea căsătoriei, Ilie e cât se poate de relaxat. Cel puțin așa reiese din ultima lui declarație: “Stați liniștiți că nu divorțez!”, ne-a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ilie și Ioana vorbesc despre împăcare, la nici două săptămâni de la depunerea cererii de divorț la Tribunalul din Hârșova, județul Constanța.

Ioana si Ilie Nastase nu ar mai divorta
Ioana si Ilie Nastase nu ar mai divorta

Ilie Năstase spune că nu divorțează

Contactat de reporterii Impact.ro, Ilie Năstase ne-a declarat, în exclusivitate: “Este problema mea, stați liniștiți că nu divorțez!”. Dar nu numai el flutură steagul păcii, căci și Ioana Simion s-a calmat, după ce Ilie a asigurat-o că îi lasă toate darurile scumpe, în valoare de peste 400.000 de euro:

“Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Dacă se despart, cadourile rămân la Ioana

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că darurile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta.

Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la Tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!, a declarat ieri Ioana, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Ilie Năstase vrea să evite cel de-al cincilea divorț

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit anul trecut, deși ea are decisă să pună punct relației dinainte de căsătorie. Iar de dragul femeii iubite, Ilie s-a mutat la Constanța, orașul ei natal, unde Ioana deține mai multe afaceri.

Din păcate, după nunta ca-n povești, problemele dintre ei s-au acutizat, iar Ilie o împăca cu dăruri scumpe, oferindu-i inclusiv o bijuterie de mașină, în valoare de 250.000 de euro. Pe care, în urmă cu o lună, după ce Ioana l-a amenințat cu divorțul, Ilie a cerut să îi înapoieze bolidul.

Ilie Năstase a divorțat de 4 ori până acum

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ceea ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege care ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, ne spunea, atunci, Ioana.

Ilie Năstase are deja patru divorțuri la activ. A fost căsătorit cu actrița Alexandra King, cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, cu Dominique Grazia, cu care are o fiică, Nathalie, cu Amalia Năstase, care i-a dăruit două fiice, Alessia și Emma, și cu Brigitte Sfăt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI