EXCLUSIV Ilie Năstase și soția tinerică petrec Crăciunul în carantină, la ”Cabana plăpumioara”. Nasty va fi răsfățat de mama-soacră cu sarmale

Alina Erimia 24.12.2020, 19:01
EXCLUSIV Ilie Năstase și soția tinerică petrec Crăciunul în carantină, la ”Cabana plăpumioara”. Nasty va fi răsfățat de mama-soacră cu sarmale

Ilie Năstase și soția tinerică. Pandemia de coronavirus i-a încurcat, de Sărbători, planurile celebrului fost mare jucător de tenis Ilie Năstase, dar și tinerei sale soții, Ioana Simion. Ei se văd nevoiți să petreacă, atât Crăciunul cât și Revelionul, acasă, la ”Cabana plăpumioara”.

Ilie Năstase și soția tinerică petrec Crăciunul în carantină

Și asta pentru că tânara soție a lui Nasty, în vârstă de 45 de ani, se află în carantină 14 zile, adică exact pe perioada Sărbătorilor, după revenirea din Turcia, unde a fost alături de fiul ei din prima căsătorie, în vârstă de 21 de ani, și de soția acestuia. La întoarcere, toți au fost nevoiți să intre în carantină, conform normelor. Așa că planurile celor doi soți Năstase de a petrece Sărbătorile undeva, la munte, cu multă zăpadă, s-au dus pe Apa Sâmbetei, fiind nevoiți să rămână în carantină, în Complexul ”Stejarii”, din București. Ioana a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, pentru impact.ro.

”Ilie a vrut să stea cu mine în casă ca să nu mă plictisesc singură. Am fost foarte supărată la început, dar mi-a trecut”

Ioana ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre această situație: ”Sunt în carantină de patru zile. Am fost cu copiii în Turcia și la întoarcere m-au băgat în carantină”. Ioana suportă cu greu să stea numai în casă de Sărbători, cu toate că Ilie, care nu a fost cu ea în vacanță, s-a autoizolat și el împreună cu iubita lui soție pentru ca acesteia să-i fie mai ușor. ”Ilie a vrut să stea cu mine în casă ca să nu mă plictisesc singură. Am fost foarte supărată la început, dar mi-a trecut”.

”Mâncarea o face mama mea și îmi trimite de toate, sarmale, tot”

Așadar, cei doi vor petrecere atât Crăciunul cât și Revelionul în casă, urmând să iasă din carantină fix pe 1 ianuarie 2021. Soacra lui Ilie Năstase va avea însă grijă ca îndrăgostiților să nu le lipsească nimic de pe masa de Sărbători. ”Mâncarea o face mama mea și îmi trimite de toate, sarmale, tot. Ies pe data de 1 ianuarie din carantină și clar atunci vom pleca într-o vacanță undeva la munte probabil”, a mai declarat Ioana , pentru impact.ro.

La 74 de ani, Ilie Năstase se bucură de o familie la care a visat dintotdeauna. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion, cu care s-a și căsătorit. Ilie Năstase a bifat astfel cea de-a cincea căsătorie, la începutul lunii iunie. Cei doi făcuseră cununia civilă cu un an înainte. Au reușit să treacă peste probleme din cuplu, iar acum Ilie nu știe cum să-și mai răsfețe soția. Pe 15 septembrie, Ioana a împlinit 45 de ani , iar “Nasty” i-a făcut un cadou extravagant: un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro. În ultima vreme, au apărut zvonuri potrivit cărora frumoasa brunetă ar fi însărcinată, însă a fost doar o alarmă falsă. Mai mult, fostul campion la tenis de câmp a mărturisit că i-ar plăcea tare mult să mai aibă o fetiță!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI