Ioana e gata să se întoarcă la Ilie Năstase, deși a băgat divorț. Cum se lasă convinsă de fostul număr 1 mondial

Nicu Stan 16.03.2021, 12:12

Ioana e gata să se întoarcă la Ilie Năstase, deși a băgat divorț. Cum se lasă convinsă de fostul număr 1 mondial, citiți în articolul de mai jos.

Răsturnare de situație în divorțul lui Ilie Nătase de Ioana. Anunțul făcut de soția fostului sportiv

Ioana este aproape să se întoarcă la Ilie Năstase, chiar dacă depus actele de divorț, scrie playsport.ro. La doar două săptămâni de la introducerea acţiunii de divorţ la Tribunalul din Hârşova, Constanţa, de către Ioana, Ilie Năstase a revenit la sentimente mai bune.

Inițial, fostul numărul 1 WTA jura că îi va lua consoartei sale toate cadourile, estimate la aproximativ 400.000 de euro și o va lăsa săracă. Acum, Ioana Năstase susține că reluat legătura cu Nasty și că ies din când în când în oraș.

Ilie și Ioana Nastase s-ar putea sa se impace
Ilie și Ioana Nastase s-ar putea sa se impace

Ioana și Ilie Năstase au revenit la gânduri mai bune

”Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final feiricit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta.

Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase.

Ioana Năstase, despre acțiunea de divorț

Astfel, Ioana Năstase a lăsat să se înțeleagă că cei doi s-ar putea să mai acorde o șansă relației lor.

Nu am încă un termen ferm legat de judecarea acţiunii mele de divorţ. Nici nu pot anticipa cât va dura, fiindcă nu cunosc procedurile sau maniera în care lucrează tribunalul. Voi aştepta să mi se comunice exact ce am de făcut. După cum ştiţi, atunci când într-o căsnicie se ajunge în postura asta, lucrurile capătă inevitabil anumite aspecte pe care nu le mai pot rezolva exclusiv soţii.

Ioana ar putea să devină femeie liberă până de Paște

În plus, anumite lucruri nu mai pot fi făcute publice, mai ales dacă Tribunalul îţi impune acest lucru. Dar e posibil ca până la Paşti lucrurile să se rezolve şi să redevin o femeie singură. O femeie singură poate fi şi o femeie liberă, desigur!

La fel de bine, chestiunea poate însă trena, aşa că nu vă pot avansa vreo dată sigură legată de termenul divorţului dintre noi. Nu mai cred în căsătorie. Nu ştiu dacă am să mă mai recăsătoresc sau nu, tot ce ştiu e vreau să duc o viaţă liniştită şi cât mai fericită! Vom vedea!”, a mai spus Ioana Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI