EXCLUSIV FOTO! Mugur Mihăescu nu se dezice și încalcă legea iar. Cum a fost zărit ieșind dintr-o farmacie

Andreea Bisinicu 29.12.2020, 18:23

Mugur Mihăescu nu se dezice și încalcă legea iar. Cum a fost zărit actorul de comedie ieșind dintr-o farmacie din Capitală.  Cum l-au surprins paparazzi impact.ro pe Mugur Mihăescu când nu respecta legea. Cum (nu) purta masca celebrul actor.

Mugur Mihăescu nu se dezice și încalcă legea iar

Mugur Mihăescu nu se dezice și încalcă legea din nou. Actorul care i-a dat viață celebrului personaj Garcea a fost surprins de paparazzi impact.ro când nu purta corespunzător masca pe față. Creatorul  Leanei din „Vacanța Mare” a fost văzut, recent, la o farmacie din Capitală când nu respecta regulile pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Îmbrăcat lejer, cu o pereche de jeanși albaștri, o bluză albă cu mânecă lungă și ghete negre în picioare, Mugur Mihăescu a uitat să își așeze corespunzător masca pe față, în așa fel încât să îi acopere atât nasul cât și gura, deși aceasta s-ar fi asortat perfect ținutei sale.Actorul a ieșit din farmacie ținând o punguță albă mică, apoi a mers direct spre mașina parcată în fața magazinului.

Aceasta nu este prima dată când Mugur Mihăescu se află în centrul atenției în perioada pandemiei. Acum două luni, la sfârșitul lunii octombrie 2020, Garcea a transmis un mesaj celor care l-au criticat pe rețelele de socializare cu privire la purtarea măștii în spațiul public și restricțiile care au fost impuse în pandemie.

„Tuturor acelora ce ne-au înjurat, și pe mine, și pe Dan Bittman și pe alți impertinenți care am avut tupeul de a ne exprima liber ideile într-o democrație, vă urez o iarnă frumoasă și liniștită, împreună cu familiile voastre. Pentru că așa m-a învățat mama pe mine”, scria actorul la momentul respectiv pe Facebook.

Mugur Mihaescu a fost surprins de paparazzi impact.ro atunci cand nu purta masca intr-o farmacie din Capitala
Mugur Mihaescu a fost surprins de paparazzi impact.ro atunci cand nu purta masca intr-o farmacie din Capitala

Mugur Mihăescu își ia adio de la Garcea și Leana a lui Pârțag

Veste tristă pentru fanii serialului Vacanța Mare. Mugur Mihăescu a făcut anunțul care îi va întrista pe toți. Îndrăgitul actor își ia adio, de Revelion, de la Leana lui Pârțag și polițistul Garcea, personajele pe care le-a interpretat de-a lungul anilor și care l-au făcut unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România. Motivul este unul simplu. Se pare că Mugur Mihăescu vrea ca fanii să-l descopere și altfel. Actorul în vârstă de 53 de ani va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul „Revelion la mine acas’, pe 31 decembrie, de la ora 23.00.

„Propunerea a venit de la TVR. Sincer, oarecum m-am așteptat, de când am fost la „Masked Singer”, de când am avut producțiile din mediul online era de așteptat că lumea va dori din nou să mă convoace. N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră. Ne cam luăm la revedere cu ocazia asta de la doamna Leana, de la Costel, Garcea. Ne luăm bye-bye. În principiu cam asta e ideea, ăsta a fost cântecul lor de lebădă. Nu-i îngropăm, îi lăsăm să-și trăiască nemurirea online. Să rămână în memoria tuturor. E rândul altor personaje, o să vezi, am creat o mulțime de personaje noi. Și ar fi păcat să nu ieșim cu ele și să le dăm o șansă și acestora.”, a declarat Mugur Mihăescu, potrvit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe