Mugur Mihăescu “Garcea” nu ține cont de pandemie și preia și dezvoltă „metoda” brevetată recent de Patriarhul Daniel în relația cu autoritățile statului

Elena Avramescu 29.10.2020, 11:37
Mugur Mihăescu “Garcea” nu ține cont de pandemie și preia și dezvoltă „metoda” brevetată recent de Patriarhul Daniel în relația cu autoritățile statului

Mugur Mihăescu, alias Garcea, a decis să-și suspende acțiunea de protest anunțată pentru sâmbătă, 31 octombrie, în Piața Victoriei, de la ora 19.00. El a anunțat joi, pe pagina sa de Facebook că decizia survine anunțului Executivului de a oferi ajutoare firmelor din sistemul HoReCA, dar și artiștilor și tuturor celor afectați de actuala pandemie de COVID-19.

Mugur Mihăescu “Garcea” preia și dezvoltă „metoda” brevetată recent de Patriarhul Daniel

Pe de altă parte, Mugur Mihăescu a folosit şi „reţeta” patentată zilele trecute de Patriarhul Daniel, care nu a ezitat să rostească în predica sa din sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou, o amenințare strivită printre dinți la adresa autorităților. Replica lui Mugur Mihăescu Garcea, ca și cea a patriarhului, a făcut referire la un anume moment din istoria recentă a românilor, și anume evenimentele de la finele anului 1989.

Ulterior, cel supranumit Garcea a adăugat: „Această inițiativă ține strict de măsuri economice. Nu ține de măști, virusuri sau pandemii. Nu ține de religie sau politică. Nu ține decât de oameni. Milioane. Care au de ales între a contempla și aștepta cuminți sărăcia sau de a lupta pentru drepturile lor. Nu e o chemare a lui  sau , ci una a unui bărbat de 53 de ani pe nume Mugur Mihăescu.”

Mugur Mihaescu Garcea nu tine cont de pandemie
Mugur Mihaescu

Mai nou, el a cerut Executivului și stabilirea unui calendar în baza căruia să fie distribuite ajutoarele financiare promise: „Ar trebui să știm exact pe ce ne putem baza, fiindcă dacă aceste ajutoare vin în ianuarie, atunci nu-și mai au rostul, fiindcă cei ce au nevoie de ele vor fi murit de mult. Avem nevoie de ajutor cât mai repede, dacă se poate acum!”.

La finalul mesajului său de joi, Mugur Mihăescu a avut un mesaj special și pentru contestatarii săi: „Tuturor acelora ce ne-au înjurat, și pe mine, și pe Dan Bittman și pe alți impertinenți care am avut tupeul de a ne exprima liber ideile într-o democrație, vă urez o iarnă frumoasă și liniștită, împreună cu familiile voastre. Pentru că așa m-a învățat mama pe mine!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI