De ce a plâns Ilie Năstase în ziua în care a împlinit 74 de ani. Soția Ioana l-a dat de gol

Madlen Moraru 20.07.2020, 17:50

Ilie Năstase a plâns în ziua în care a împlinit 74 de ani. Soția marelui tenismen, Ioana Simion, a fost cea care l-a dat de gol. Aniversarea din acest an a fost marcată pe litoral, în plină pandemie.

De ce a plâns Ilie Năstase în ziua în care a împlinit 74 de ani

Ilie Năstase și-a celebrat ziua de naștere, pe litoral, și a organizat o petrecere de zile mari pentru apropiații săi. Fostul mare tenismen român a împlinit 74 de ani pe data de 19 iulie, prilej pentru care s-a aflat la malul mării. Printre invitații săi s-au numărat și nașul Ciprian Marica, dar și Andrei Duban. Mai mult, se pare că celebrul jucător de tenis a avut parte și de foarte multe emoții, fiind în lacrimi chiar de ziua lui de naștere. Cea care a oferit mai multe detalii despre toate acestea a fost soția lui, Ioana Simion. Cea cu care Ilie Năstase plănuia să se însoare anul acesta chiar de Sfânta Maria a povestit cum s-au desfășurat clipele aniversare.

Ioana a fost surprinsă și în cateva fotografii demne de colecție, de la masa de petrecere. Soția cu mult mai tânără a sportivului a purtat o ținută care cu siguranță a întors toate privirile, fiind vorba despre o rochie de culoare roșie cu un decolteu foarte generos și cu umerii descoperiți.

De ce a plâns Ilie Năstase în ziua în care a împlinit 74 de ani. Soția Ioana l-a dat de gol
Ilie Năstase și-a serbat aniversarea pe litoral, alături de soție și prietenii apropiați

Soția lui, Ioana, l-a dat de gol

În plină pandemie cu noul virus, Ilie Năstase și-a celebrat ziua de naștere pe litoral, alături de aleasa inimii sale, Ioana, dar și cu mulți invitați. Pe rețelele sociale au fost publicate mai multe poze ce îl înfățișează pe celebrul bărbat, îmbrăcat la rândul lui într-o ținută foarte lejeră pe litoral. La masa lui Ilie Năstase au mai stat și Ciprian Marica, dar și Andrei Duban, fie prezentatoarea TV Mădălina Bălan, alături de nepotul tenismenului, Ștefan Gheorghiu. Petrecerea organizată în cinstea Ilie Năstase a avut loc în Mamaia, chiar pe o terasa localizată pe plajă, deținută de Ciprian Marica.

„Ștefan, nepotul lui Ilie, ne-a surprins cu un cadou frumos, un tablou de la nunta noastră. Este superb. Eu i-am spus «La mulți ani» la 12 noaptea, i-am spus niste cuvinte frumoase, care l-au impresionat și a lăcrimat. I-am dăruit o șampanie și o cămașă de la o firmă pe care el o îndrăgește foarte tare. Am petrecut alături de oameni dragi nouă, de nașii noștri. A fost foarte bine”, a povestit Ioana despre motivul pentru care Ilie Năstase a plâns de ziua lui, potrivit celor de la click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe