EXCLUSIV FOTO Gigi Becali își face propria biserică! Cum va arăta lăcașul religios privat care pare că va avea dimensiunile unei mitropolii

Ana Anitoiu, Anca Manolica / 23.12.2020, 12:47

Gigi Becali își face propria biserică! Pentru latifundiar, când este vorba despre credință, nu este de joacă! Lăcașul religios privat, ce se înalță între blocuri de birouri pline de corporatiști, în București, pare că va avea dimensiunile unei mitropolii.

Cum va arăta lăcașul religios privat construit de Gigi Becali

Se pare că Gigi Becali și soția sa, Luminița, sunt primii cetățeni români care își construiesc o biserică privată. Și nu una oarecare, ci una care să fie pe măsura credinței latifundiarului. Mai exact, cam cât o mitropolie. Muncitorii lucrează la foc continuu pentru ca lăcașul de cult să fie finalizat cât mai repede.

În imaginile surprinse în exclusivitate de paparazzii Impact.ro se vede că biserica pe care o vor avea Gigi Becali și soția sa este aproape gata. Cea mai mare parte din construcție este finalizată. În curând, cei doi, alături de restul familiei lor, vor putea participa la slujbe în tihnă, în propriul lor lăcaș religios.

Gigi Becali, păcălit de soția lui, după ce el i-a înmânat 30.000 de euro

Florin Nedelcu a povestit pentru playsport.ro cum a fost păcălit Gigi Becali de soția lui. Episodul s-a petrecut în Madrid, unde cei doi se aflau într-o deplasare, la returul meciului de Champions League dintre Real Madrid și FCSB. Atunci, Luminița Becali a refuzat să primească 30.000 de euro de la soțul ei, bani pe care el îi oferise pentru ca ea să meargă la cumpărături. I-a cerut o sumă mult mai mică, de 5.000 – 6.000 de euro, dar el i-a oferit 15.000 de euro.

EXCLUSIV FOTO Gigi Becali isi face propria biserica! Cum va arata lacasul religios privat care pare ca va avea dimensiunile unei mitropolii
Biserica lui Gigi Becali

”A cumpărat mici chestii și, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un manechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preț, 800 de euro. «Cred că asta nu e de piele». Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, și-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe. Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul și știam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat și l-am rugat dacă poate să schimbe căptușeala și o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci”, a povestit Florin Nedelcu, pentru playsport.ro.

Gigi Becali, țepuit după ce le-a dat 300.000 de euro rușilor

Patronul FCSB a cumpărat un medicament pentru COVID-19 din Rusia, în urmă cu aproximativ patru luni, ca să-l distribuie spitale și clinici, dar și rudelor și unor biserici. Apoi, pentru că tratamentul a dat rezultate bune, Gigi Becali s-a hotărât să cumpere mai multe astfel de pastile.

Însă, de această dată, latifundiarul din Pipera a rămas cu buza umflată, după ce a cheltuit 300.000 de euro. Marfa a fost blocată în vamă de autoritățile din Rusia. Deși Gigi Becali a explicat că este vorba despre o donație, nu a reușit să se înțeleagă cu rușii. Mai multe detalii despre ce riscă Gigi Becali, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI