EXCLUSIV. Gigi Becali a ignorat toate regulile într-o farmacie din București. Unde și-a șters adidașii de 1.000 de euro. Nimeni n-a îndrăznit să-i spună nimic

Andreea Bisinicu / 08.12.2020, 13:16

Gigi Becali a ignorat toate regulile într-o farmacie din București. Unde și-a șters adidașii de 1.000 de euro. Nimeni n-a îndrăznit să-i spună nimic. Ce gest a făcut latifundiarul din Pipera de i-a revoltat pe români.

Gigi Becali a ignorat toate regulile într-o farmacie din București

Gigi Becali a ignorat toate regulile într-o farmacie din București. Că nu prea crede în virus, asta știe toată lumea. Că este un milionar noncomformist, asta știe toată lumea. Atât de nonconformist, încât nu îl deranjează să pună adidașii murdari în superba lui bijuterie pe roți, care costă un sfert de milion de euro. Paparazzi impact.ro l-au surprins pe latifundiarul din Pipera la o farmacie de pe Beller, considerată a fi zona cea mai de fițe a Bucureștiului.

Acolo, Gigi Becali a coborat din bolidul său de lux, Bentley-ul de 250.000 de euro, fără mască de protecție și s-a chinuit să-și curețe de, treapta farmaciei, perechea de adidași Versace, în valoare de 1000 de euro, care erau murdari de nămol. În farmacie, Becali a intrat, desigur, fără să poarte mască.

Gigi Becali si-a sters talpa adidasilor Versace de treptele unei farmacii
Gigi Becali si-a sters talpa adidasilor Versace de treptele unei farmacii

Gigi Becali a cinstit cerșetorii cu bancnote de 200 de lei

Îmbrăcat adecvat temperaturilor scăzute de afară, se pare că masca nu a avut ce căuta în ținuta milionarului. Chiar dacă afaceristul a ignorat toate regulile de protecție împotriva coronavirusului, nimeni nu i-a spus nimic atunci când a intrat în farmacie fără mască sau mănuși. După puțin timp, Gigi Becali a fost văzut ieșind din farmacia de pe Beller.

Omul de afaceri a cumpărat o groază de produse. În drum spre mașină, Becali a fost observat de diverși trecători care s-au oprit să-l salute. Patronul FCSB a fost ajutat de un om al străzii să-și ducă sacoșele pline de cumpărături la celebrul său Bentley. Și pentru că este un om foarte generos, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, omul de afaceri a cinstit cerșetorii din zonă, dăruindu-le tuturor bacnote de 100 si 200 de lei.

Gigi Becali a impartit bancnote de 100 si 200 de lei cersetorilor
Gigi Becali a impartit bancnote de 100 si 200 de lei cersetorilor

Gigi Becali susține că „virusul ăsta e un fleac”

Omul de afaceri e cunoscut pentru faptul că a bagatelizat coronavirusul, declarând în numeroase ocazii că este „un fleac” și că oamenii nu au de ce să se teamă atât de tare de virus. Mai mult, Gigi Becali a susținut că i-a vindecat pe toți cei din familia sa care au contactat virusul COVID-19. Mulți dintre apropiații patronului FCSB au fost atinși de noul coronavirus. Din informațiile apărute în spațiul public, niciunul dintre apropiații lui Becali nu a avut complicații. Prima care s-a infectat a fost mama latifundiarului. În vârstă de 90 de ani, mama lui Gigi Becali a reușit să depășească momentul dificil.

„De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut coronavirus. Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu. Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat.Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni”, declara Gigi Becali acum aproape două luni de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI