EXCLUSIV. Fiica lui Gigi Becali nu ține cont de reguli. Ce a putut să facă Alexandra în oraș, ca să își ia o cafea din mall

Ana Anitoiu / 27.11.2020, 13:21

Una dintre fiicele lui Gigi Becali nu ține cont de reguli. Alexandra a fost surprinsă într-o ipostază uluitoare, în văzul tuturor. Ce aroganțe a putut să facă tânăra, doar ca să își ia o cafea din mall, este incredibil.

Ce aroganță a făcut Alexandra, fiica lui Gigi Becali

Alexandra Becali, una dintre cele mai sexi tinere din showbiz, în vârstă de 24 de ani, cu un posterior de milioane și haine de câteva mii de euro, a fost surprinsă în câteva fotografii. Aroganța pe care a făcut-o este de necrezut.

În imagini, fiica lui Gigi Becali apare ieșind dintr-un Range Rover în valoare de 100.000 de euro, pe care tocmai îl parcase convenabil, pe o trecere de pietoni, în fața unui mall. Nu i-a fost teamă de represalii. Doar nu stătea mult. Avea nevoie de o cafea. Și doar nu era să piardă timp căutând un loc de parcare ce să fie și regulamentar.

EXCLUSIV. Fiica lui Gigi Becali nu tine cont de reguli. Ce a putut sa faca Alexandra in oras, ca sa isi ia o cafea din mall
Alexandra Becali, dupa ce a parcat pe trecerea de pietoni

Cum a ieșit fiica lui Gigi Becali din mașina de lux, în vreme de pandemie de coronavirus

Fiica lui Gigi Becali n-a ieșit oricum, totuși, din casă. S-a îmbrăcat cu o pantaloni negri ce păreau a fi din piele, botine negre, cu toc, o bluză albă și o jachetă neagră pufoasă. La întreaga ținută, Alexandra a adăugat o poșetă Chanel, în valoare de 1.500 de euro. Masca de protecție n-a avut ce căuta în completarea ținutei ei, imediat ce a ieșit din mașină. Telefonul mobil, însă, era lipit de ureche. Abia în mall, tânăra a purtat o mască.

Gigi Becali are trei fiice cu soția lui, Luminița – Teodora, în vârstă de 25 de ani, Alexandra, în vârstă de 24 de ani, și Cristina, în vârstă de 19 ani. Becali a devenit și bunic, în acest an, pe 14 iunie. Atunci, Teodora a născut o fetiță de nota 10.

EXCLUSIV. Fiica lui Gigi Becali nu tine cont de reguli. Ce a putut sa faca Alexandra in oras, ca sa isi ia o cafea din mall
Alexandra Becali, dupa ce a parcat pe trecerea de pietoni

Ce mesaj emoționant a transmis Gigi Becali, după ce a devenit pentru prima dată bunic

În iunie, Gigi Becali a transmis un mesaj emoționant, cu ocazia venirii pe lume a Mariei, fiica Teodorei. El a spus că nepoțica lui seamănă cu el, i-a dezvăluit numele și a precizat că nu va mai vorbi despre copiii lui, pentru că aceștia i-au cerut să nu o facă.

”Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, declara Gigi Becali, potrivit Unica.

Ce a făcut Gigi Becali, după ce i s-a născut nepoata

După ce a devenit bunic, Gigi Becali s-a ”evaporat” din lumina reflectoarelor. După ce s-au făcut speculații pe această temă, una dintre ele fiind că latifundiarul s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, el a ținut să spună ce s-a întâmplat, de fapt. A spus, în urmă cu câteva luni, că vrea să stea liniștit și că nu mai are nici televizor în cameră.

Totuși, după ce a făcut pasul înapoi, Gigi Becali a anunțat că vrea să aducă medicamente anti-coronavirus din India și din Rusia și că a făcut scrisoare de intenție la ruși pentru vaccin anti-COVID-19. În plus, el l-a “tăvălit” pe finul Rădoi de la națională și i-a cerut acestuia să-și demisioneze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI