Exclusiv: Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit vestea cea mare. S-a întâmplat chiar în fața copiilor

Alexandra Andrei 07.03.2020, 17:24
Exclusiv: Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit vestea cea mare. S-a întâmplat chiar în fața copiilor

Fosta soție a lui Răzvan Simion este în culmea fericirii și are toate motivele. Cel alături de care și-a refăcut viața este un om de afaceri din Timișoara, pe nume Biță Radu, pe care apropiații îl descriu ca pe un om cu suflet mare.

Exclusiv: Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit vestea cea mare

Fosta soție a lui Răzvan Simon iubește și este iubită. Potrivit surselor Impact.ro, Diana a fost cerută de soție de actualul iubit. S-a întâmplaat în Belgrad, chiar în fața copiilor.

De altfel cei doi petrec vacanțele împreună, dar și cu copiii pe care Diana îi are cu fostul soț, Răzvan Simion, prezentatorul de la ”Netaza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, și anume Ianca, în vârstă de 15 ani, și Tudor, în vârstă de 11 ani. Bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou este om de afaceri în Timișoara și deține un restaurant, dar și un magazin de vinuri în această zonă a țării. În plus, acesta se ocupă și de cîteva proiecte umanitare, fiind descris de apropiați ”un om cu suflet mare”.

Diana si actualul iubit
Diana si actualul iubit

Răzvan Simion și Diana au divorțat în 2015

Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, a decis să divorțeze de mama copiilor săi în anul 2015, uletrior recunoscând relația pe care o avea cu Lidia Buble, o tânără artistă, aabia lansată pe piață la vremea aceea. De altfel, în presă au mai existat zvonuri că, vreme de șase luni, Răzvan Simion ar fi înșelat-o pe Diana cu Lidia, iar motivul separării ar fi fost chiar artista.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp, ținând să sublinieze că legătura dintre ei este una incredibilă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...