Lidia Buble a dat cărțile pe față! Semnul care spune adevărul despre relația ei cu Răzvan Simion. Nu mai e nici un dubiu

Diana Radu 16.02.2020, 13:48
Lidia Buble a dat cărțile pe față! Semnul care spune adevărul despre relația ei cu Răzvan Simion. Nu mai e nici un dubiu

Lidia Buble a pus capăt zvonurilor care au apărut în ultima perioadă despre relația sa cu Răzvan Simion. Artista a pus pe Instagram la story cadoul pe care la primit de la Răzvan cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, ceea le-a dat de înțeles fanilor că aceștia sunt în continuare împreună.

Ce cadou a primit Lidia Buble de la Răzvan Simion de Ziua Îndrăgostiților

Printre cuplurile din showbiz-ul românesc care au celebrat Ziua Îndrăgostiților, pe data de 14 februarie, s-au numărat și Lidia Buble și Răzvan Simion. Artista a ținut să împărtășească și cu fanii pe contul său de Instagram ce cadou a primit de la iubitul său și totodată să le demonstreze celor care au crezut că s-au despărșit, contrariul. Se pare că cei doi sunt încă împreună, dovadă fiind buchetul de flori pe care Răzvan i l-a dăruit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

lidia buble, razvan simion, ziua indragostitilor
Ce cadou a primit Lidia Buble de la Răzvan Simion de Ziua Îndrăgostiților

Zvonurile potrivit cărora Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu au luat naștere înainte de sărbătorile de iarnă, atunci când fanii au observat că aceștia nu au petrecut împreună Crăciunul. Cântăreața a explicat atunci care a fost motivul, și anume că tatăl său nu vrea să-l cunoască pe Răzvan până nu fac nunta.

”Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin”, a declarat Lidia Buble.

Ulterior, zvonurile au fost alimentate de vacanța pe care Răzvan a petrecut-o la munte alături de fosta sa soție, fără Lidia. Imaginea a fost postată de Răzvan Simion pe contul lui de Instagram și le-a dat de înțeles fanilor că este adevărat că cei doi s-au despărțit. Însă, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar Lidia Buble a făcut lumină.

Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion de cinci ani, fiind unul dintre cele populare vedete de televiziune din showbiz-ul autohton și totodată cele mai urmărite, datorită ultimelor zvonuri.

Urmăriți Impact.ro și pe