Exclusiv. Fiul din flori al lui Mircea Sandu lovește din nou! Ce a decis să facă împreună cu Loredana Groza

Alexandra Andrei 16.03.2020, 20:00
Exclusiv. Fiul din flori al lui Mircea Sandu lovește din nou! Ce a decis să facă împreună cu Loredana Groza

În 2008, Mircea Sandu era dat în judecată de Danni Ionescu, un tânăr de 19 ani, care susținea că este fiul din flori al fostului președinte al FRF, care ar fi avut o relație extraconjugală cu mama lui, Lili Codreanu, de profesie stewardesă. Pe atunci, băiatul povestea faptul că tatăl său biologic l-a vizitat până la vârsta de cinci ani, dar mai apoi a uitat de existența lui.

Mai mult, Danni, acum un actor cu câteva filme cunoscute la activ, jura că nu dorește nimic de la Mircea Sandu, ci doar să îl cunoască: ”Am o situație financiară bună, mama a avut grijă să nu îmi lipsească nimic. Nu am nevoie de nimic. Nici măcar de numele lui. Tatăl meu vitreg mi-a dat numele lui și m-a crescut frumos, motiv pentru care nu aș renunța la numele de Ionescu. Tot ceea ce îmi doresc este dreptate pentru mama mea. Vreau doar să îl întreb de ce nu a mai vrut să știe de mine în toți acești ani”.

Fiul din flori al lui Mircea Sandu lovește din nou. Cum s-a săturat să-și caute dreptatea: “Dragoste cu sila nu se poate”

Danni Ionescu a venit și cu probe care să susțină afirmațiile făcute public. Poze dar și o înregistrare audio în care se poate distinge clar dialogul dintre Lili Codreanu și Mircea Sandu. Au urmat ani întregi de procese, timp în care fostul președinte al FRF nu s-a prezentat la niciun termen, ci și-a trimis doar avocatul, care a declarat că este prea târziu ca tânărul să vină cu asemenea pretenții și că Mircea Sandu nu este dispus să facă un test ADN. Sătul să lupte cu morile de vânt și dezamăgit că tatăl său nu dorește să îl cunoască, Danni Ionescu a încetat să mai caute recunoașterea tatălui său biologic.

Lili Codreanu, mama lui Danni și fosta iubită a lui Mircea Sandu
Lili Codreanu, mama lui Danni și fosta iubită a lui Mircea Sandu

În 2017, atunci când în presă au apărut informații conform cărora Mircea Sandu ar suferi de cancer a fost și momentul în care actorul a decis să retragă toate acțiunile legale împotriva tatălui său: “Am vrut doar să îi strâng mâna, nimic mai mult. Dar mi-am dat seama că dragoste cu sila nu se poate și am renunțat. Nu pot obliga pe cineva să mă îndrăgească. Nici măcar pe cel căruia îi port sângele. Îi doresc să fie sănătos alături de familia lui”, a declarant Danni.

A scos o piesă cu Loredana Groza!

În ultimii ani, cariera fiului nelegitim al lui Mircea Sandu a cunoscut un avânt puternic. Danni a jucat în piese de teatru cunoscute și a avut roluri pasagere în seriale TV. De curând, el a lansat o piesă cu însăși Loredana Groza, despre care spune că este cel mai mare artist al României.

Danni Codreanu va putea fi văzut alături de Loredana Groza
Danni Codreanu va putea fi văzut alături de Loredana Groza
Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...