Ce au de împărţit Diana Șoșoacă şi George Simion? Cei doi membri AUR, daţi de gol. “Au decis să meargă separat”

Stan Filon 03.02.2021, 15:14
Ce au de împărţit Diana Șoșoacă şi George Simion? Cei doi membri AUR, daţi de gol. “Au decis să meargă separat”

Apar fisuri în marea familie de AUR! Cel care trage un semnal de alarmă a fost chiar Traian Băsescu, iar ideile fostului președinte au fost duse mai departe de jurnalistul Ion Cristoiu, care vine cu argumente într-o postare făcută pe blogul personal!

Ion Cristoiu spune că Diana Șoșoacă și George Simion sunt certați

Așadar, se pare că cele două embleme ale AUR, senatoarea Diana Șoșoacă și președintele George Simion, au început să apară scântei. Chiar dacă președintele AUR, George Simion, neagă că s-ar fi răcit relația între ei, Ion Cristoiu vine cu argumente demne de luat în calcul.

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că, în ultima vreme, acțiunile celor doi reprezentanți AUR demonstreză ruptura dintre ei. Un prim exemplu oferit de Ion Cristoiu este faptul că George Simion și Diana Șoșoacă merg separat la emisiuni, în ultimul timp, dar și faptul că Diana Șoșoacă a lipsit de la protestele din weekend-ul trecut, organizate de AUR.

Ion Cristoiu spune ca Diana Sosoaca si George Simion sunt certati
Ion Cristoiu spune ca Diana Sosoaca si George Simion sunt certati

Diana Șoșoacă a lipsit de la protestele lui George Simion

Atunci, AUR a scos în stradă câteva sute de persoane care au scandat împotriva vinovaților de la incendiul de la „Matei Balș”. Diana Șoșoacă însă a lipsit cu desăvârșire. A preferat să acționeze direct, de una singură, chiar la intrarea în spital.

”Deși liderul AUR George Simion a intervenit în direct la România TV, pentru a-l contrazice pe Traian Băsescu, în privința unor disensiuni între el și Diana Șoșoacă, realitățile îl dezmint. Cei doi au decis să meargă separat atât la televiziuni, cât și în stradă, unde s-a protestat împotriva celor răspunzători de tragedia de la «Matei Balș». Spre deosebire de PSD, care n-a reușit să cucerească inimile românilor, rămânând mai departe un partid de administrație, cu executanți contracost, dar nu cu suporteri gata să iasă în stradă înainte chiar de a le-o cere partidul, AUR a organizat proteste de stradă sâmbătă și duminică în București.

A acționat de una singură

De la aceste manifestări a lipsit Diana Șoșoacă. Senatoarea a avut, în schimb, propriile acțiuni. Vineri, ea a mers la «Matei Balș», forțând intrarea în spital. Prin intermediul televiziunilor, ea a cerut românilor să vină în fața spitalului. Sâmbătă, Diana Șoșoacă a mers la Ministerul Sănătății, în fruntea a zeci de oameni și a vrut să intre în clădire pentru a discuta cu ministru”, explică Ion Cristoiu pe blogul său.

Ion Cristoiu mai crede că este o diferență colosală între George Simon și Diana Șoșoacă, din punct de vedere comportamental dar și al faptelor. Jurnalistul consideră că Diana Șoșoacă se afirmă prin proteste caracterizate de scandal, violență și încălcarea ordinii, pe când George Simion încearcă să-și creioneze o imagine bună în lumea politică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI