EXCLUSIV. Cum se comportă Gelu Voican și soția sa cu 41 de ani mai tânără în plină zi, în București. Imagini în premieră cu omul care a ordonat execuția lui Ceaușescu

Ana Anitoiu 27.01.2021, 12:49

Gelu Voican Voiculescu, omul care a ordonat execuția soților Nicolae și Elena Ceaușescu, a fost surprins de fotoreporterii impact.ro mergând pe stradă, în București, alături de soția lui cu 41 de ani mai tânără decât el. Imaginile dezvăluie un detaliu din relația lor. Iată cum se comportă fostul vicepremier cu partenera lângă care ar putea trece foarte ușor drept bunic.

Cum se comportă Gelu Voican și soția sa cu 41 de ani mai tânără în plină zi, în București

În imaginile surprinse de fotoreporterii impact.ro se vede cum Gelu Voican Voiculescu și soția sa, Georgiana Arsene, au mers pe stradă fără să țină seama de o regulă. Amândoi și-au purtat măștile de protecție sub bărbie. Îmbrăcat în negru, cu un tricou și o vestă, în loc de geacă, fostul viceprim-ministru în Guvernul provizoriu Petre Roman s-a plimbat prin București alături de partenera lui mult mai tânără, cu care s-a căsătorit în anul 2019.

Din fotografii se poate observa și faptul că între cei doi nu are loc prea mult romantism. Gelu Voican Voiculescu și soția sa au mers unul lângă altul, mai degrabă încruntați, fără să se țină de mână și fără să pară că ar fi făcut schimb de prea multe replici. La un moment dat, fostul vicepremier și-a împreunat mâinile la spate. Georgiana Arsene a purtat o pereche de blugi, un tricou lejer și o geacă din denim, cu părul prins într-o coadă la spate, fără mult efort, cu o geantă atârnată pe diagonală și cu telefonul mobil într-o mână.

EXCLUSIV. Cum se comporta Gelu Voican si sotia sa cu 41 de ani mai tanara in plina zi, in Bucuresti. Imagini in premiera cu omul care a ordonat executia lui Ceausescu
Gelu Voican Voiculescu si sotia lui

Cine este soția lui Gelu Voican

După ce a fost redeschis dosarul Revoluției din decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu s-a prezentat la ceremoniile publice de comemorare a evenimentului, în 2019, două zile la rând, alături de noua lui soție. Georgiana Arsene, cu care s-a căsătorit în același an, este cu 41 de ani mai tânără decât el. Judecat pentru crime împotriva umanității în dosarul Revoluției, fostul vicepremier a indignat atunci opinia publică. De altfel, a fost huiduit, precum și lovit în cap cu o cârjă.

Georgiana Arsene semnează articole în Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei. De exemplu, soția lui Gelu Voican Voiculescu a semnat un editorial intitulat ”De ce să ne temem de Rusia?”. În acel articol, ea a denunțat o presupusă propagandă anti-rusă răspândită în România și Occident. ”E momentul ca noi toţi să ne trezim şi să abandonăm rusofobia, pentru a coopera în mod natural cu Rusia împotriva terorii”, a scris ea.

Gelu Voican Voiculescu, la Revoluția din decembrie 1989

La Revoluția din decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu a fost unul dintre participanții activi. A luat parte, ca delegat al Frontului Salvării Naționale (FSN), împreună cu Victor Atanasie Stănculescu și Virgil Măgureanu, la procesul intentat soților Ceaușescu și la execuția acestora. El a fost cel care s-a ocupat și de înhumarea lor. În urma Revoluției, a devenit vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman și a responsabil cu controlul serviciilor secrete, până la finalul lunii iunie a anului 1990. În dosarul Revoluției din decembrie 1989,  toți cei din grupul lui Ion Iliescu au negat vehement ar fi chemat trupele sovietice în țară.

”860 de oameni au murit până în 22 decembrie când s-a anunțat execuția lui Ceaușescu, autorii acestor crime care s-au dedat la diversiunea armata pe care o numim teroristă au fost oameni în slujba fostului regim și de frică au reacționat, dar când au auzit că au fost cei doi uciși au predat armele, a spune azi că noi am ordonat uciderea a 860 de oameni este o blasfemie și face parte din șirul unei revanșe. Cuplul Ceaușescu nu merita executat? O revoluție de aceea s-a făcut, acum ne pare rău de ei, o revoluție nu e un act galant, este o discontinuitate, nu mai invocați procesul Ceaușescu, am dat curs unui deziderat întreagă populație a României.”, a spus Gelu Voican Voiculescu, în 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe