EXCLUSIV! Cum a reacționat mama băiatului pe care îl are Costin Mărculescu, atunci când a aflat că acesta a murit: „El nu și-a dorit copilul” 

Alexandra Andrei 13.06.2020, 13:42
EXCLUSIV! Cum a reacționat mama băiatului pe care îl are Costin Mărculescu, atunci când a aflat că acesta a murit: „El nu și-a dorit copilul” 

Vestea că actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă a ajuns, vineri dimineață, și peste hotare, acolo unde locuiește fosta iubită a acestuia, Samira, împreună cu fiul lor, Bibi. Impact.ro a aflat care a fost reacția femeii la aflarea veștii.

Costin Mărculescu nu a vrut să-și recunoască fiul în acte

În 2003, Costin Mărculescu se bucura de faimă, bani și succes în afaceri. Pe atunci, organiza turnee naționale cu școala lui de fotomodele, iar tinerele se băteau să facă parte din trupa de manechine a acestuia. Așa a ajuns actorul să o cunoască pe Samira, o frumoasă brunetă, cu care a și început o relație, la puțin timp după ce a cooptat-o în echipa sa.

Relația lor nu a durat prea mult, iar după despărțire au întrerupt orice legătură. Totul până în 2008, atunci când tânăra a reapărut în anturajul lui Costin, iar între cei doi s-a înfiripat, imediat, o poveste de dragoste. Care, din păcate, nu a durat prea mult.

costin marculescu, samira, fiu
Costin Mărculescu împreună cu Samira și fiul lor

În 2015, Mărculescu făcea turul televiziunilor, mărturisind că este tatăl unui băiețel, pe atunci în vârstă de 5 ani, Biby, și că nu a știu niciodată de existența copilului, motiv pentru care a și făcut un test ADN. În realitate, însă, lucrurile nu ar fi fost deloc așa, spun sursele Impact.ro: „Samira i-a spus că e însărcinată, sigur că l-a anunțat. Era o copilă de 23 de ani, îi era frică să crească un copil singură, mai ales că nu avea niciun sprijin din partea familiei, care locuia peste hotare. Costin nu a vrut să își asume în acel moment paternitatea, a spus că el nu este pregătit să devină tată și i-a cerut tinerei să avorteze. Ea nu a vrut și a ales să țină copilul. A plecat în Australia, la mama sa, unde a și născut și și-a asumat rolul de mamă singură”.

Fosta iubită nu suferă după moartea lui Mărculescu

Timp de cinci ani, Costin Mărculescu nu și-a cunoscut fiul și nu a contribuit în niciun fel la creșterea acestuia. În 2015, însă, el a declarat că vrea să fie prezent în viața simpaticului puști și a promis că le va oferi totul lui și Samirei. Lucrurile nu a stat, însă, nici de această dată așa, iar situația s-a repetat. Tânăra a plecat cu copilul peste hotare și a întrerupt legătura cu artistul.

Vineri dimineață, Samira a aflat de la prietenii din România faptul că Mărculescu s-a stins din viață, însă nu a părut foarte afectată de veste: „Îi pare rău, desigur, însă nu se poate spune că suferă foarte tare. Ea și-a refăcut viața, este fericită și liniștită. Nu i-a spus încă băiatului, însă, cel mai probabil, nici Bibi nu va suferi foarte mult pentru că de abia l-a cunoscut pe Costin. Nu a fost prezent în viața lui ca să existe o conexiune. Samira nu a trimis nici măcar o coroană de flori pentru că nu a considerat că este cazul”, ne-au dezvăluit aceleași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...