Ce scrie pe coroana de flori adusă de Dan Capatos la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Diana Radu 13.06.2020, 12:55
Ce scrie pe coroana de flori adusă de Dan Capatos la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Vestea că Costin Mărculescu s-a stins din viață a provocat multă întristare în lumea mondenă. Cei care l-au cunoscut pe artist nu se așteptau ca acesta să aibă un sfârșit atât de tragic. Printre cei care regretă moartea artistului și care au mers la mormântul acestuia se numără și Dan Capatos.

Dan Capatos, mesaj emoționant pentru Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost condus astăzi pe ultimul drum la Cimitirul Reînvierea din Capitală, unde odată cu ora 10:00 a început și ceremonia funerară. Printre vedetele din lumea mondenă care au venit să-și ia rămas bun de la actor, s-a numărat și Dan Capatos. Prezentatorul emisiunii XNS a trimis o coronă funerară impresionantă, alcătuită din trandafiri roșii, pe care este inscripționat un mesaj scurt și profund: „Dan Capatos și echipa XNS: Respect”.

Pe lângă coroana adusă de Dan Capatos, au mai fost aduse și altele de către prietenii actorului din showbiz, fiecare exprimând regretul profund pentru moartea tragică și prematură  a lui Costin Mărculescu.

costin marculescu, inmormantare, dan capatos, coroana de flori, mesaj emotionant
Dan Capatos, mesaj emoționant pentru Costin Mărculescu. Sursă foto: Cancan.ro

Reamintim faptul că îndrăgitul actor din Liceenii a fost găsit fără suflare în noapte de miercuri spre joi, în propria locuință. Acesta ar fi împlinit peste doar câteva zilei vârsta de 50 de ani.  Potrivit informațiilor de la Institutului Național de Medicină Legală, Costin Mărculescu ar fi murit în urma unui infarct. Totodată, apropiații susțin că artistul ar fi suferit de depresie și în plus ar fi avut și probleme financiare.

„Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin”, a declarat Mara Bănică, o bună prietenă a lui Costin Mărculescu.

În ceea ce privește moștenirea pe care a lăsat-o în urmă Costin Mărculescu, nu putem vorbi decât despre apartamentul în care locuia. Singura avere a artistului va reveni de drept singurului său moștenitor – băiatul pe care îl are dintr-o relație, tumultuoasă cu Samira – un fotomodel.