EXCLUSIV Câți bani s-au strâns până acum în numele lui Costin Mărculescu. Pe ce se va cheltui suma fabuloasă. Prietenii faimoși nu l-au uitat!

Alexandra Andrei 12.06.2020, 17:51
EXCLUSIV Câți bani s-au strâns până acum în numele lui Costin Mărculescu. Pe ce se va cheltui suma fabuloasă. Prietenii faimoși nu l-au uitat!

Prietenii lui Costin Mărculescu, în mare parte vedete, au făcut un ultim gest superb pentru actor. Ei au strâns mână de la mână și au dat familiei acestuia o sumă consistentă de bani, pentru ca înmormântarea să fie una luxoasă, așa cum și-ar fi dorit el.

Câți bani au strâns prietenii lui Costin Mărculescu

De două zile, prietenii apropiați și familia nu au plecat nicio clipă de la căpătâiul lui Costin Mărculescu, care a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Actorul va fi condus pe ultimul drum de familie și prieteni apropiați, însă, din păcate, nici măcar propria înmormântare nu va fi așa cum visa el în urmă cu câțiva ani: “Țin minte că se minuna la înmormântarea Stelei Popescu. Se uita la știri și spunea că așa și-ar dori să fie și la el, să vină puzderie de lume.

Îmi spunea că este un gest suprem de noblețe să fii iubit chiar și după moarte, că asta însemnă că nu ai trecut degeaba prin viață. Din păcată, datorită stării de alertă din cauza pandemiei, nu ne vom putea strânge mulți. Ultimii zece ani din viața lui nu au fost deloc așa cum și-a dorit el și iată că nici măcar nu va avea parte de înmormântarea pe care și-ar fi dorit-o”, ne-a mărturisit un prieten apropiat.

Cine a donat pentru familia lui Mărculescu

Singurele rude apropiate ale lui Costin Mărculescu sunt tatăl de 82 de ani, sora lui, Minerva, și soțul acesteia. Pentru că provin dintr-o familie modestă, care se luptă zi de zi pentru un trai mai bun, moartea actorului le-a adus mari dificultăți financiare. Deși familia lui Costin nu a cerut absolut nimic, prietenii s-au gândit să facă o chetă pentru ca acesta să fie condus pe ultimul drum așa cum se cuvine:

S-au strâns peste 5.000 lei până acum, dar vom ajunge, cu siguranță, la 10.000 lei. A donat Pepe, a dat Mara Bănică, Mitoșeru, mai mulți. Fiecare cât a avut. Familia lui Costin este modestă și cu bun simț, nu ar avea niciodată curaj să ceară un leu. Până acum, ei au cumpărat totul, s-au ocupat de tot. Din banii de la noi ziceau că vor să mai plătească din datoriile lui Costin de la întreținere, de la utilități. Momentan nu le stă capul la nimic, vă dați seama”, ne-a mai spus aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe