Exclusiv: Cu ce femeie celebră s-a aflat Alex Bodi, la izolare, până să revină la Bianca Drăgușanu. Amănunte nebănuite despre împăcarea celor doi

Alexandra Andrei 29.03.2020, 15:57
Exclusiv: Cu ce femeie celebră s-a aflat Alex Bodi, la izolare, până să revină la Bianca Drăgușanu. Amănunte nebănuite despre împăcarea celor doi

Au divorțat cu scandal, apoi și-au spălat rufele murdare în public, la televizor, aducându-și reciproc acuze grave. El a spus despre ea că a vrut să se sinucidă și că nu este o mamă bună, iar ea a spus despre el că steroizii îi afectează judecata, că a bătut-o în repetate rânduri și că o șantajează cu filmări. Deși au jurat că nu se vor mai împăca, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să mai acorde o șansă poveștii lor tumultoase de iubire. Astfel, el s-a întors de urgență în țară, iar întâlnirea dintre ei a fost una pasională.

Cu ce femeie celebră s-a aflat Alex Bodi, la izolare, până să revină la Bianca Drăgușanu?

Împăcarea a căzut ca un trăsnet pentru apropiații celor doi. Mama Biancăi este sătulă de situația în care se află fiica ei și își dorește cu ardoare ca Bianca să îl uite pe afacerist și să își vadă de viață. O altă persoană care plânge în pumni zilele acestea este rusoaica Daria Radinova, tânăra despre care Alex a recunoscut că îi este mai mult decât o simplă cunoștință.

Exclusiv Cu ce femeie celebră s-a aflat Alex Bodi, la izolare, până să revină în brațele Biancăi Drăgușanu. Detalii nebănuite
Rusoaica Daria Radionova tună și fulgeră, după ce Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a renunțat la rusoaica Daria, pentru Bianca

Până la revenirea sa în țară, Alex Bodi a fost izolat la domiciliu, surpriză, chiar cu focoasa rusoaică, gest care a făcut-o pe milionară să creadă că are o relație cu soțul Biancăi Drăgușanu. Mai mult, spun sursele noastre, atunci când acesta a anunțat-o pe Daria că revine în țară pentru a fi alături de soția sa, discuțiile dintre cei doi ar fi degenerat.

“Daria este foarte dezamăgită de gestul lui Alex. Ea credea că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste. I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate (n.r: Bianca) în locul ei. În mod cert nu se aștepta. Era convinsă că a pus mâna pe Alex.”, au declarat apropiații celor doi, în exclusivitate pentru Impact.

Amănunte nebănuite: împăcare cu contract de confidențialitate!

Înainte de a-și consuma împăcarea, Bianca și Alex au vorbit despre felul în care va decurge relația lor de acum încolo. Astfel, la inițiativa Biancăi, cei doi au stabilit să semneze un contract de confidențialitate, cu clauze financiare mari, prin care le este interzis să ofere informații denigratoare presei, unul despre celălalt.

„Primul pas a fost să ajung în țară și să îmi asum anumite lucruri. Pe parcurs voi avea grijă la ce voi face ca lucrurile să decurgă într-un mod frumos. Acum încercăm să lăsăm lucrurile care ne afectează și care nu ne ajută deloc să avansăm și vrem să construim pe alți piloni, să ne câștigăm încrederea. Deocamdată suntem divorțați pentru că întâlnirea pe 10 martie a fost a doua înfățișare. Nu am vorbit despre căsătorie, trebuie să le luăm treptat. Ea a zis că mă susține și mă sprijină, ca să lăsăm toate tensiunile și nemulțumirile. Am spus că îmi pare rău de ieșirile, acuzațiile și discuțiile pe care le-am făcut, și o să încercăm să reparăm lucrurile”, a povestit Alex Bodi, imediat după împăcarea cu blondina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...