Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție surpriză la scurt timp de când s-au împăcat. Ce au făcut ei în plină pandemie

Redacția IMPACT 28.03.2020, 18:46
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție surpriză la scurt timp de când s-au împăcat. Ce au făcut ei în plină pandemie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi marchează o împăcare, în plină pandemie. Cei doi au decis inițial să nu se vadă și live, preferând să poarte doar conversații telefonice. Odată cu întoarcerea afaceristului în România, acesta a decis să îi facă blondinei o surpriză și să încerce să o recucerească. Toate metodele puse în practică par să fi funcționat, pentru că vedeta s-a întors în brațele lui.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție surpriză la scurt timp de când s-au împăcat

În această sâmbătă, în plină criză sanitară, resimțită și în România, ei s-au afișat în public, pentru a face câteva cumpărături. A fost prima apariție marcată de când s-au împăcat. Astfel că, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au revenit la sentimente mai bune. Deși era plecat din România, când a fost declanșată starea de urgență, omul de afaceri s-a întors, cu ajutorul unui avion privat. Totodată, a încercat din răsputeri să îi arate Biancăi cât de mult o iubește, prin gestul său considerat periculos, de către mulți dintre fani.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, apariție surpriză la scurt timp de când au anunțat că s-au împăcat
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, după ce afaceristul a revenit din Londra, pentru a-i fi blondinei alături

Ce au făcut ei în plină pandemie

În plină pandemie, cei doi îndrăgostiți s-au afișat pentru prima dată, de când au divorțat și au redevenit un cuplu. Mai mult, apariția e una total surprinzătoare, fiind marcată prin imaginile publicate de către vedetă, pe contul ei de Instagram. Până în acel moment, doar omul de afaceri originar din Mediaș a decis să spună adevărul despre relația lor. Prin diverse postări din mediul online, Alex Bodi le-a dezvăluit prietenilor virtuali că el și Bianca s-au împăcat. La fel a procedat și fosta lui soție în acte, dar actuală parteneră. Vedeta s-a filmat când aceștia se aflau în mașină și spre îndreptau spre un magazin alimentar, pentru a face mai multe provizii.

Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor cât de bine se înțeleg, în prezent, ea și Alex Bodi. Clipurile video de pe InstaStory au reprezentat o priveliște pe care nimeni nu se mai aștepta să o vadă, mai ales în astfel de momente. Vedeta le-a arătat tuturor că și-au făcut curaj să iasă din casă. A subliniat această idee prin simbolul unui tigru, aplicat pe imaginile realizate în mașina lor. De asemenea, Bianca și-a schimbat și coafura și a apelat la onduleuri.

Urmăriți Impact.ro și pe