Ce spune Alex Bodi despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Mesajul lui i-a uimit pe toți

Redacția IMPACT 27.03.2020, 13:09
Ce spune Alex Bodi despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Mesajul lui i-a uimit pe toți

Alex Bodi a surprins, în ultima perioadă. De la divorțul de Bianca Drăgușanu, și în împrejurările curente, omul de afaceri a dat dovadă că este schimbat. Totuși, dacă își va dori sau nu o împăcare cu blondina, în adevăratul sens al cuvântului, doar ei pot decide. Momentan, cei doi ar fi făcut un asemenea pas doar de la distanță. Asta deoarece se află în alte izolare, ca multe vedete, după ce bărbatul a revenit din Marea Britanie.

Ce spune Alex Bodi despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu

Povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi e una desprinsă din scenariile filmelor. De câteva zile, aceștia au revenit la sentimente mai bune. Totul după numeroase certuri, împăcări, bătăi, dar și un divorț răsunător la notar, de pe data de 10 martie, când au zburat telefoane peste tot. La toate acestea se adaugă și o escapadă din partea afaceristului până în Londra, în plină pandemie. I-a făcut o vizită Dariei Radionova, cea despre care mulți ar fi putut jura că îi va deveni noua iubită.

Totuși, cea pe care o iubește nespus și la care nu a putut renunța este tot Bianca Drăgușanu. Vedeta a avut parte de momente ceva mai controversate, mai ales că s-a aflat despre această împăcare foarte rapid. Totodată, Alex Bodi e de părere că nimic nu îi poate răpi fericirea, așa că a postat un mesaj foarte clar, pe contul său oficial de Instagram.

Ce spune Alex Bodi despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Mesajul lui i-a uimit pe toți
Împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a uimit pe toată lumea

Alex Bodi a fost în centrul atenției, în ultima vreme, după ce au izbucnit diverse scandaluri, în relația sa cu Bianca Drăgușanu. Deși mariajul lor a durat cu puțin peste jumătate de an și a fost presărat cu diverse episoade controversate, cei doi au toate șansele să și-l refacă. Chit că s-a lăsat greu convinsă în legătură cu posibilitatea împăcării, Bianca ar fi acceptat. Mai mult, toate acestea au fost motivate de către Alex Bodi prin simplul fapt că preferă să nu aibă regrete.

Mesajul lui Alex Bodi a uimit

„Sunt trei capcane care îți pot lua fericirea: regretele față de trecut, grija față de viitor și nemulțumirea față de prezent! Și nu te întreba… oare ce zice lumea?”, a fost mesajul făcut public de către Alex Bodi, cu câteva zile înainte să anunțe că s-a împăcat cu Bianca.

Urmăriți Impact.ro și pe