EXCLUSIV. Claudia Cream a intrat în carantină. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Iancu Andreea 24.11.2020, 13:43
EXCLUSIV. Claudia Cream a intrat în carantină. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Mai multe vedete din România sunt afectate de situația epidemiologică. Astfel, măsurile impuse recent de către autorități au ajuns și la fosta solistă a trupei Candy. Claudia Cream a intrat de curând în carantină și se străduiește să respecte noile reguli.

Ce a făcut Claudia Cream imediat ce a intrat în carantină

Mai multe localități din jurul Bucureștiului au intrat deja în carantină, din cauza incidenței mari a numărului de cazuri la mia de locuitori. Printre acestea se numără și Corbeanca, comuna din județul Ilfov în care locuiește Claudia Pavel alias Cream. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă de curând de paparazzi impact.ro în timp ce se afla la un supermarket.

Claudia Cream a intrat în carantină în urma anunțului făcut de autorități, care includ pe lista localităților din Ilfov în care se impun noile măsuri și Corbeanca. Pentru a se asigura că petrece mai mult timp în casă, respectând noile reguli, Claudia a ales să își facă unele provizii pentru carantină. Astfel, solista a fost văzută în timp ce ducea bagajele la mașină, după cumpărături. Solista și băiețelul său, Noah, urmează să petreacă o perioadă în propria locuință, având pentru moment toate cele necesare. Deși nu este deloc plăcută această situație, Claudia s-a adaptat cu succes și în primăvară, când a făcut față cu brio primei serii de zile petrecute în carantină.

În perioada stării de urgență am stat acasă, am respectat toate regulile, în lockdown nu am ieșit 2 luni din casă, după care când ne-au dat drumul primul lucru pe care l-am făcut a fost să venim la mare, la mama și la tata, pentru că nu îi văzusem de 5 luni, declara solista în urmă cu câteva luni.

Claudia Cream a intrat în carantină și a fost surprinsă la cumpărături
Claudia Cream a intrat în carantină și a fost surprinsă la cumpărături

Care sunt localitățile care au intrat recent în carantină

Creșterea numărului de cazuri de Covid-19, dar și o rată de incidență tot mai mare, au dus la noi măsuri impuse de autoritățile din România. Astfel, majoritatea localităților din jurul Bucureștiului au intrat în carantină. Printre acestea se numără inclusiv Dobroești, comuna în care locuiește premierul Ludovic Orban.

Astfel, în județul Ilfov, au intrat în carantină șapte comune și patru orașe. Acestea sunt: comuna Ciorogârla, comuna Berceni, comuna Clinceni, orașul Bragadiru, comuna Chiajna, comuna Corbeanca,  comuna Dobroești, orașul Măgurele, comuna Mogoșoaia, orașul Otopeni și orașul Popești-Leordeni.

Totodată, întregul județ Ilfov se află în scenariul roșu începând de luni seară, de la ora 20.00, timp de două săptămâni. Din cauza ratei de incidență cumulate a cazurilor, care a depășit 3 la mia de locuitori, se vor institui noi măsuri. Printre regulile impuse de autorități se numără închiderea restaurantelor în interior, închiderea cinematografelor, a sălilor de spectacole și interzicerea activităților cu publicul pentru firmele din domeniul jocurilor de noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...